Pitch & Putt Golfvereninging Zuiderburen

Ypie Semplonius, Ele Snieder en Mient Kobes winnaars R3 coronatraining,

Om klokslag 19.00 uur werden gisteravond  24 man en 1 vrouw van start geschoten voor R3 van de corona-training. Hopelijk maken de dames Detty Dijkman en Siska Wiersma binnenkort weer hun rentree op de greens, want met wat meer vrouwen in de baan worden de mannen ook wat rustiger.
Net als bij de 1ste ronde pakte Ele Snieder wederom de eerste plaats bij de strokeplay met een rondje van 53 slagen, net zoveel als Mient Kobes. Beide mannen toonden zich tevreden met de winst. Proficiat mannen! Verrassend 3de  werd de enige vrouw in het gezelschap namelijk Ypie Semplonius met een hele knappe ronde van 54 slagen. Een echte verrassing was het eigenlijk ook niet want uw verslaggever had in de voorgaande ronden al geconstateerd dat de Koudumers, Tineke, Ypie en Miciel gezegend zijn met een fraaie afslag en dat resultaten niet zouden uitblijven. En zie daar…
Goede strokeplay resultaten waren er nog weggelegd voor Hans Verheij (rondje 56, weer met een ijzersterke afslag ), Kornelis Dijkman (rondje 58 en komt ook weer wat beter in de slag ) en Albert de Vries ( rondje 58 , en weer wat in goeden doen komt.)
Bij de stableford werd Ypie uiteraard glorieus winnaar met 40 punten en volgens haar flightgenoten had de Koudumse zomaar een paar punten meer kunnen scoren. Grote klasse Ypie en lokwinske!
Gedeeld 2de bij de stableford werden Ele Snieder, Hans Verheij en Kornelis Dijkman met 37 punten.
Opvalllend dat de stableford winnaars van vorige week, Boomsma en Molendijk, gisteren nauwelijks de bezemwagen voor konden blijven. Het kan verkeren…
Het draaiend rad zal deze keer vrijdagavond a.s de winnaar van de steenoven pizza aanwijzen.
Hole in one beheerder Bert ten Brink hoefde tot zijn grote tevredenheid niet uit te keren en toog tevreden huiswaarts.
Volgende week R 4 van de corona training, inschrijven vanaf vandaag en inschrijving sluit op maandag 22 juni om 18.00 uur!!