Pitch & Putt Golfvereninging Zuiderburen

Snieder en Molendijk winnaars R4 coronatraining

Onder uitstekende pitch en putt omstandigheden werd de 4de ronde van de Coronatraining afgewikkeld.
Net als voorgaande weken stonden er 25 man/vrouw te trappelen om los te gaan. Helaas moest Tineke Wijnja afhaken met rugklachten, hopelijk ben je er volgende week weer bij, Tineke.
Bij de strokeplay liet senior Ele Snieder de rest van het veld zijn hakken zien met een rondje van 54 slagen, waarvan 4 birdies. Jeroen de Groot werd 2de op 3 slagen en Mient Kobes en Huug Molendijk deelden de 3de plaats met 58 slagen. Sjoerd Bosgra, Steven van Griethuijsen, Douwe de Bruin en Jurgen Steenwelle eindigden met 59 slagen.Het was alweer de 3de keer dat Ele als winnaar van de ronde uit de bus kwam.
Bij de stableford werd de prima chippende en puttende Huug Molendijk winnaar met 38 punten, nipt voor Arti van Mastrigt met 37 punten en Ele Snieder met 36 punten. Hierna volgden met 34 punten Bert ten Brink en Steven van Griethuijsen.
Ook vandaag geen hole in one en het raaiend rad wees deze keer de ongelukkige Herman Gaarman aan als winnaar van de steenoven pizza.
Volgende week 30 juni ronde 5 van de corona training; schrijf je nu in, maar in ieder geval voor 29 juni 18.00 uur! Tot volgende week.