Pitch & Putt Golfvereninging Zuiderburen

JASPER MEINEMA EN KORNELIS DIJKMAN WINNEN RONDE 20.

Onze lieve heer is zeer waarschijnlijk ook een golfer, want zoals bijna altijd zijn de omstandigheden om te golfen op Zuiderburen prima. Zo ook gisteravond. Op het juiste moment ging  de hemel “open “, werd het droog en kwam de zon te voorschijn, zodat de 25 putters weer een lekkere pitch en puttavond beleefden.
Bij de strokeplay liet Jasper Meinema (Sorry Jasper geen foto beschikbaar AvM) weer een hele knappe score noteren van 49 slagen, waaronder 6 birdies. Jasper ging naar huis  met een zak speciebonen en een komkommer. Mient Kobes deed het ook prima en volgde op 2 slagen en kwam dus uit op 51. En één slag achter Mient eindigde Ele Snieder met een rondje van 52 slagen. Dus knappe scores van de eerste drie. Als vierde eindigde heel knap met een rondje van 54 slagen Stienser Kornelis Dijkman.

Kornelis Dijkman

Knap werk, Kornelis! Ook Bert ten Brink liet van zich horen met een knappe ronde van 56 slagen. Ook Koudumer Jeroen Adema zette een rondje 56 neer.
De neary was deze keer niet voor Michiel Semplonius maar voor Gerrit Jan Beltman met een afstand van 0.77 m op hole 1. Gerrit ontving met uitleg van Ypie Semplonius een flesje mispel likeur. Het ligt in de verwachting dat Gerrit hier nog beter van gaat spelen aangezien mispels vol met vitamine C zitten.
Deze keer ook weer een hole in one, Sjoerd Bosgra was de

Sjoerd Bosgra

gelukkige op hole 4. Dus eindelijk weer na afloop bittergarnituur!
Bij de stableford werd Kornelis Dijkman met afstand winnaar met 43 punten! Hij verbeterde zijn handicap met maar liefst 0.7.
Bert ten Brink volgde als tweede met 41 punten en Bert kon een handicapverbetering noteren van 0.5 . Als 3de kon het groepje Detty, Ele, Herman, Jasper en Gerrit Jan genoteerd worden met 38 punten.
Verder geen rarigheden deze avond. Op naar ronde 21! Nu nog 4 ronden te gaan. Op 10 september de laatste ronde met naast de dagprijzen, de prijzen voor de nummers 1,2,3 van het strokeplay en stablefordklassement.
Kijk eens naar de stand van beide klassementen om te zien hoe jij er voor staat.
Schrijf je ook vast in voor het Clubkampioenschap Strokeplay en Stableford op zondagochtend 15 september.

 

Tot slot een paar foto’s genomen door onze trouwe supporter Jaap Walstra.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Tot de volgende keer.