Pitch & Putt Golfvereninging Zuiderburen

MIENT KOBES EN LAMMERT DE WIND WINNAARS RONDE 19

Met Jaap Walstra op de tribune, gingen 29 man/vrouw, waaronder de weer teruggekeerde Harry Janssen en een ploegje Koudumers, om goed 19.00 uur, onder voortreffelijke omstandigheden, van start.
Bij de strokeplay liet Mient Kobes er geen gras over groeien en ging er met een rondje van 50 slagen, waaronder 6 birdies, met de winst vandoor. De Franse vakantie heeft Mient goed gedaan, zo lijkt het. Met deze winst doet Mient weer goede zaken voor het klassement. Als 2de eindigde Stephan vd Berg met 53 slagen en als 3de de weer goed lopende Lammert de Wind met 54 slagen. Koudumer Lammert Fopma lijkt ook weer op de weg terug na een flinke pitch en putt dip met een rondje van 58 slagen, net zoveel als Ele Snieder.
Ook Dick Kok en Bert ten Brink deden het goed met een ronde van 59 slagen.
Eindelijk werd er weer eens een HIO geslagen, Stephan vd Berg was de gelukkige met een HIO op 11.
De neary was, net als vorige week, voor de neary specialist Michiel Semplonius met 84 cm op hole 18.
Bij de stableford werd Lammert de Wind na zijn goede rondje par winnaar bij de stableford. Met 39 punten ging de Drachtster met de eerste prijs aan de haal. Gedeeld 2de werden Tim Kok en Bert ten Brink met 38 punten en het ploegje Lammert Fopma, Mient Kobes, Jan Ruiter en Jaap Betten speelden 37 punten bij elkaar.
Leuk nog om te vermelden is, dat afgelopen zondag in één flight , achter elkaar Bert ten Brink, Dick Kok en Herman Gaarman op respectievelijk hole 5 , 6 en 8 een HIO scoorden. Wel heel bijzonder, 3x een HIO binnen een paar holes door 3 verschillende personen.

Volgende week ronde 20 met extra prijzen! Dus mensen schrijf je vast in. Na de 20ste ronde volgen nog 4 ronden en dan worden de klassementen stableford en strokeplay opgemaakt. Bekijk de verschillende klassementen eens om te zien hoe je er voor staat.
Dus na ronde 24 zal de prijsuitreiking van de Clubcompetitie plaatsvinden.
Oant nije wike bij ronde 20!