Pitch & Putt Golfvereninging Zuiderburen

KOBES, BOOMSMA EN DIJKMAN WINNEN RONDE 21

Na 14 dagen het skûtsjesilen van de SKS en IFKS van commentaar te hebben voorzien, konden we gisteravond Douwe de Bruin ook eindelijk weer welkom heten op de competitieavond. Ook onze gymnastieker Johan Boomsma was weer present. De 25 deelnemers troffen het gisteravond weer met de omstandigheden, het was weer een genoegen om te baan in te mogen.
Bij de strokeplay was het wederom Mient Kobes die vormbehoud toonde en met een prima ronde van 51 slagen de dagprijs veroverde. Lokwinske Mient! Een goede 2de met 53 slagen werd de langzaam weer in vorm komende Jurgen Steenwelle. De 3de plaats was voor de al maanden stabiel spelende Ele Snieder. Samen als 4de eindigden Douwe de Bruin, Johan Boomsma, Lammert Fopma, Lammert de Wind

Douwe de Bruin

en Henk Hageman met 57 slagen. Ook weer keurig onder de 60 Bert ten Brink en Kornelis Dijkman met 58.
De neary was met 64 cm op hole 8 voor Lammert Fopma. Met een mooie ananas ging Lammert grutsk weer richting Koudum.
Bij de stableford pakten Johan Boomsma en Kornelis Dijkman samen de 1ste prijs met 39 stablefordpunten, na hun voortreffelijke ronde van 58 slagen. Goed werk mannen! Met 38 punten deelden Lammert Fopma, Bert ten Brink, Tim Kok en Huug Molendijk de 3de plek. En Douwe de Bruin, Herman Gaarman en Jurgen Steenwelle verzamelden 37 punten.

Voorzitter Steven van Griethuijsen verdeelde de fruitprijzen weer als een marktkoopman onder de prijswinnaars en memoreerde nog even aan de komende toernooien zoals o.a het CK Strokeplay/Stableford, dat gespeeld zal worden op 15 september a.s. De inschrijving is geopend. Inschrijving via e-golf4U.
Lammert Fopma vroeg ook nog even aandacht voor het Frisian Open dat eind september in Koudum gespeeld zal worden. Een dezer dagen ontvangen jullie hier nog een mail over.
Tot volgende week om 18.45 uur bij ronde 22.