Pitch & Putt Golfvereninging Zuiderburen

Lammert de Wind oppermachtig in ronde 8.

Lammert de Wind

De regenbuien van de afgelopen dagen hebben de baan goed gedaan, het harde, droge van de laatste weken is er gelukkig af. De 20 deelnemers van vanmorgen hebben onder plezierige omstandigheden hun rondje kunnen lopen.
Zowel bij de strokeplay als bij de stableford was Drachtster Lammert de Wind de beste man van het veld.
Met een heel knap rondje van 50 slagen, waaronder maar liefst 7 birdies, werd Lammert verdiend winnaar vandaag. Als 2de eindigde Henk Hageman met een rondje van 55 slagen. Gedeeld 3de  werden Ele Snieder en Stephan vd Berg (6 birdies) met 56 slagen. Dick Kok liep een prima rondje van 58 slagen, net zoals Albert de Vries.
Bij de stableford werd Bruno vd Heide knap 2de na een rondje van 65 slagen met 42 punten. Lammert behaalde met z’n topronde 43 punten. Dick Kok eindigde op 40 punten.
Verder valt er weinig interessants te melden, geen Hole in One, geen incidenten, geen rarigheden, we zijn lekker buiten geweest, het was gewoon een gezellig rondje pitch en putt.
Kijk bij de Standen, dan weet je, wat je de komende weken te doen staat! Tot volgende week bij ronde 9.

Dinsdagavond a.s spelen we de 5de ronde van de clubcompetitie, aanvang 19.00 uur.
Meld je voor deelname aan de hole in one pot bij Bert ten Brink, momenteel staan maar 12 spelers op de lijst die meespelen aan de hio pot, wat natuurlijk aan de magere kant is.

Over 14 dagen wordt het Open Fries Texas Scramble Toernooi georganiseerd. Er staan nu 15 teams ingeschreven, dus er is nog plaats voor 4 teams. Zorg dat je erbij bent. Neem initiatief en formeer een team, en bedenk een toepasselijk teamnaam.