Pitch & Putt Golfvereninging Zuiderburen

Winnaars van ronde 5 Clubcompetitie : Stephan vd Berg en Gerrit Jan Beltman!

Met maar liefst 32 spelers op de lijst, waaronder gastspelers Gilian Quanjer en Jaap Kleinpaste, ging ronde 5 van de Clubcompetitie, onder goede omstandigheden, van start.

Een HIO viel deze avond niet te noteren, maar het niveau was deze avond  gemiddeld genomen behoorlijk hoog. Bij de strokeplay liep Stephan vd Berg een rondje van 50 slagen, een score die hem eigenlijk niet tevreden stemde, maar met 6 birdies werd Stephan winnaar van deze ronde. De constant goed spelende Ele Snieder volgde op 1 slag met 51 slagen. Jeroen de Groot, voor het eerst dit jaar in actie op Zuiderburen, deed het naar behoren met 53 slagen. En op de 4de plaats eindigde, de eindelijk weer eens uitstekend spelende, Hein de Vries, met 54 balaanrakingen. Houd dit vast Hein!

Er waren deze ronde 13 spelers die onder de 60 liepen, en aan de hoge scores te zien waren een aantal spelers ook behoorlijk it paad bjuster. Kan gebeuren mannen, zondag nieuwe ronde, nieuwe kansen!
Het is voor velen van ons, een spel met hoge pieken en diepe dalen. Je blijft leren, de ene dag , denk je, wat ben ik goed… en de volgende dag heb je de neiging je tas naar de kringloop te brengen. Ik denk dat ik mezelf moed aan het “inpraten” ben… Maar het blijft een fantastisch spelletje!

Gerrit Jan Beltman

Bij de stableford was Gerrit Jan Beltman opgetogen over zijn

winnende score van 44 stablefordpunten, een verbetering van zijn handicap van -0.8. Goed werk Gerrit Jan! Hein de Vries verzamelde 42 punten en Elize vd Meer deed het ook prima met 41 punten, nipt voor Robin de Groot met 40 punten, die ook op de weg terug lijkt.
De Grouster pakte de neary op hole 18 met 56 cm.
Na afloop toog een ieder snel huiswaarts om de verrichtingen van Ajax tegen de Spurs te aanschouwen.
Het was jammer dat het met de scoreverwerking niet wilde vlotten, zodat het langer duurde dan gewoonlijk voordat de prijsuitreiking plaats kon vinden. Onze excuses hiervoor.

Kijk bij de standen naar de verdere uitslagen en tot zondag bij de 9de ronde van de zondagochtendcompetitie, aanvang 10.00 uur en inloop vanaf 9.30 uur. Tot dan!