Pitch & Putt Golfvereninging Zuiderburen

Frank Dijkstra en Stephan vd Berg winnen.

Stephan vd Berg werd dinsdagavond bij de 4de ronde van de Clubcompetitie winnaar bij de strokeplay

Frank Dijkstra

met een rondje van 54 slagen.
En Frank Dijkstra zegevierde met maar liefst 42 stablefordpunten bij de stableford na een heel knap rondje van 57 slagen. Frank verbeterde zijn handicap met 0.6 !  Beide mannen gingen  met lekkere sperziebonen huiswaarts.

Er stonden 27 man/vrouw-waaronder voor het eerst weer dit seizoen Jan Ronald Wigarda- gisteravond te popelen om van start te gaan, maar al snel bleek dat het  niet mee viel om de bal op de greens te houden. De baan, surroundings en greens,  zijn keihard  en dus onvoorspelbaar en de greens zijn ook nog supersnel. Voor veel spelers waren de omstandigheden lastig tot zeer lastig, gezien de scores en de verhalen na afloop.

Frank Dijkstra had nergens last van en werd met een uitstekende score van 57 slagen tweede bij de strokeplay, gevolgd door Jurgen Steenwelle met 58 slagen.

Bij de stableford werd Bruno vd Heide 2de met 37 punten. Met een”sútterige” 35 punten werden Tim Kok en Lammert de Wind gedeeld 3de. Voor Tim en Jurgen was er een heerlijke komkommer en Lammert mocht als man met de meeste birdies een pakket schoonmaakdoekjes van sponsor Albert de Vries mee naar huis nemen. Johan Boomsma deelde eenzelfde pakket uit aan Kornelis Dijkman, gewoon omdat het een fijne gast en plezierige flightgenoot is. Tevens verdient onze voorzitter Steven van Griethuijsen  een compliment voor zijn leuke en originele manier van prijsuitreiking.

Ook vandaag viel er geen HIO te noteren. Zoek een volgende keer Bert ten Brink en doe mee met de HIO pot.
50 cent per keer of 10 euro voor elke keer. De neary op hole 10 was met 4.58 m voor Sjoerd Bosgra, met babyspinazie voor zijn peuters ging hij  blij huiswaarts. Het was al met al weer een enerverend avondje pitch en putt.

Graag tot volgende week bij ronde 5.