Pitch & Putt Golfvereninging Zuiderburen

Ele Snieder en Arti van Mastrigt winnaars ronde 1 Clubcompetitie

De 1ste ronde van de clubcompetitie met 18 man, waarvan 1 vrouw, Siska Wiersma en 1 Koudummer, Jeroen Adema, op de lijst, ging om 18.32 uur van start onder prima omstandigheden, droog en een lekker temperatuurtje.

Ele Snieder

Ele Snieder, goed in vorm, liep weer het beste rondje met 53 slagen, hetgeen Ele een prachtig vogelhokje, gemaakt door Kornelis Dijkman, opleverde. Jeroen Adema, de nieuwe Koudummer WTC voorzitter, liep een best rondje 56, goed voor de 2de plaats en Arti van Mastrigt deed het uitstekend met 57 slagen, goed voor de 3de plaats. Knap werk mannen.

Bij de stableford was Arti de man met de hoogste score van 41 punten, wat de Zuiderbuur ook een prachtig vogelhokje  van Kornelis opleverde. Frank Dijkstra, de coming man, werd knap 2de met 40 punten. Voor Frank was er een lekkere tros bananen. Jeroen Adema werd 3de met 39 punten en ging naar huis met een komkommer en een tros bananen.

Er vielen 2 holes in one te noteren, Jurgen Steenwelle noteerde één op hole 8 en Sjoerd Bosgra één op

Sjoerd Bosgra

hole 1. Beide mannen konden naar huis met een nieuwe cabriolet. De beheerder van de HIO pot, Bert ten Brink zal volgende week, de gedeelde pot uitkeren.

De organisatie was helaas vergeten de neary te “plaatsen”. Volgende week zal de neary niet ontbreken.

Volgende week ronde 2 van de Clubavond, aanvang 18.30 uur. Graag tijdig inschrijven.

Onze spelers, die a.s zondag aantreden op de 1ste  NRT van het seizoen in Groningen, wensen we heel veel succes.

Laat een reactie achter