Pitch & Putt Golfvereninging Zuiderburen

Hans Verheij en Elize vd Meer zegevieren in ronde 5

Hans Verheij

Doordat een aantal van onze topspelers deelnamen aan het 1ste NRT van het jaar in Groningen stonden er slechts 15 man/vrouw op de deelnemerslijst op deze mooie lenteochtend van de 7de april.
Bij de strokeplay gaf Hans Verheij zijn visitekaartje af met een prachtig rondje van 56 slagen, waarvan 5 birdies! De Grouster verbeterde zijn handicap met 0.4. En ook maakte hij een mooie sprong in het tussenklassement. Proficiat Hans!
Als 2de eindigde Henk Hageman met 58 slagen waarvan 3 birdies en Burgumer Albert de Vries werd 3de met 59 slagen.
Bij de stableford werd Elize vd Meer met een rondje 66 en 41 stablefordpunten winnaar. Elize zag z’n handicap met een half punt omlaag gaan. Vooral zo doorgaan, Van der Meer! Hans Verheij pakte de 2de plaats met 40 punten en de 3de plaats, op ruime afstand, met 35 punten was exquo voor Albert de Vries , Johan Boomsma en Dik Kok.
Over de 2de helft van het veld zullen we niet te veel woorden vuil maken, want de nummers 7 t/m 15 maakten er ondanks het prachtige weer vandaag weinig tot niets van. Volgende keer beter mannen!
Het laatste fleurige hoogtepunt was de hole in one van Herman Gaarman op hole 11.
Volgende week nieuwe ronde, nieuwe kansen bij ronde 6. Tot dan allemaal!

Heet van de pers:
Ele Snieder is vanmiddag 2de geworden op het 1ste NRT in Groningen. Winnaar Berends had 2 slagen minder nodig dan Ele.
Lowinske  Ele met het zilver!
En Jurgen Steenwelle is knap, gedeeld 4de geworden bij de heren. Jurgen liep een 1ste rondje van 48 slagen en eindigde 5 slagen achter winnaar Rolf Kwant. Voor verdere uitslagen van onze mannen zie www.ppbn.nl

Laat een reactie achter