Pitch & Putt Golfvereninging Zuiderburen

Ronde 11 alweer een prooi voor Wim de Jong.Winst stableford voor Gerard Dantuma

Onder echt tropische omstandigheden werd ronde 11 van de Corona Competitie afgewerkt.
Ondanks de omstandigheden en door vakantie afwezige spelers, hadden toch 23 spelers zich ingeschreven om weer hun pitch en putt skills op deze zwoele avond te tonen. En dat lukte een groot deel van de spelers.
Wim de Jong is momenteel ongenaakbaar en ook gisteravond werd de Koudumer winnaar met een ronde van 52 slagen, waarvan 4 birdies. Met 55 slagen volgden Ele Snieder en Jurgen Steenwelle als gedeeld 2de en 3de werd Mient Kobes met 56 slagen. Uitstekende prestaties werden verder geleverd door Johan vd Velde, Sjoerd Bosgra ( 57) , Jan Haanstra, Ypie Semplonius, Steven van Griethuijsen en Gerard Dantuma met 58 slagen. Een behoorlijke groep wist de holes gisteravond moeilijk te vinden, de warmte zal hier debet aan zijn geweest…
Zoals boven reeds vermeld, deed Gerard Dantuma het uitstekend met een rondje 58, wat 39 punten opleverde en daarmee werd hij winnaar bij de stableford.  Arti, Johan en Wim pakten 37 punten en Ypie, Jan, Harry en Steven konden tevreden naar huis met 36 punten. Een Hole in One viel ook deze keer niet te noteren, zo begint de pot weer aardig op te lopen.
Met het zakken van de temperatuur was het na afloop noflik toeven op het terras.
Als een bevlogen melkboer bracht de voorzitter de toetjes, de pakken yoghurt en  vla aan de prijswinnaars. Tot volgende week!
Komende zaterdag wordt in Koudum het Corona Frisian Open gespeeld; we wensen alle deelnemende
Leeuwarders veel succes!

Komende zondag R7 van de Ringer Competite, schrijf je nu in, inschrijving sluit op zaterdagavond 18.00 uur.
Volgende week dinsdag 18 augustus spelen we R12 van de Corona competitie, ook deze inschrijving is reeds geopend.