Pitch & Putt Golfvereninging Zuiderburen

Wim de Jong wederom winnaar strokeplay, Gerard Dantuma en Elize v.d. Meer winnen stableford

De 9de ronde van de corona competitie werd gisteravond overtuigend gewonnen door Wim de Jong.
De Koudumer liep een mooi rondje van 51 slagen, waarvan 8 birdies!! Proficiat  Wim!
Good old Ele Snieder, de meest stabiele speler deze competitie, werd 2de met 55 slagen, net voor het volgende drietal, de net weer van vakantie teruggekeerde Sjoerd Bosgra met 56 slagen,  Lammert de Wind, zoals eerder gezegd, “op de weg terug” had 56 slagen nodig en ook Jan Pool deed het uitstekend met 56 slagen. Met z’n vieren werden Tim Kok, Henk Hageman, Jan Haanstra en Douwe de Bruin gedeeld 6de met 58 hits. Ook stabiel de laatste tijd, Douwe de Bruin, die wegens een ontsteking in de pols met 1 arm spelend een keurige ronde draaide.
Bij de stableford gingen de Westeinders Elize vd Meer (rondje 65) en Gerard Dantuma ( rondje 59) er met de meloenen en meeste punten ( 39 ) vandoor. En de nummers 2 (Lammert, Tim en Wim) met 38 punten moesten de bananen delen.
Uiteraard ging Wim er met het meeste fruit vandoor met naast zijn 1ste prijs bij de strokeplay ook nog zijn 38 stablefordpunten.
Van de 3 Koudumer vrouwen was vandaag Tetty Smit de beste met een rondje 59 en dus mocht Tetty met een gezellig pakje relax thee huiswaarts.
De helft van de spelers was minder tevreden deze avond en moest 0.2 erbij accepteren.
Jammer, maar het hoort erbij.
kijk bij standen op de site, hoe je ervoor staat in de Corona competitie en de Ringer competitie.

Volgende week ronde 10 van deze competitie, vanaf nu kun je je inschrijven, inschrijving sluit maandagavond om 18.00 uur, voorafgaand aan de competitieavond van 4 augustus.
Ook kun je je nu alvast inschrijven voor de Ringer competitie R5 op zondagmorgen 2 augustus om  9.30 uur.
Tot later allemaal.