Pitch & Putt Golfvereninging Zuiderburen

Ele Snieder komt als beste uit de 1ste coronatraining, rondje 50+HIO op 7.

Het was allemaal even wennen gisteravond bij de 1ste ronde van de corona training, na maanden geen
wedstrijdjes in clubverband te hebben gespeeld, konden de 22 man zich eindelijk weer eens met elkaar meten. Helaas moesten Douwe en Arti zich afmelden met blessures en hopelijk zijn ze er volgende week weer bij.
Ele Snieder werd de beste speler van de avond met een rondje van 50 slagen, waarvan ook op hole 7 een prachtige hole in one. Jeroen de Groot deed het ook knap met 53 slagen, net voor Sjoerd Bosgra met een mooi rondje par. Opvallend was ook de uitstekende ronde van Tim Kok met 57 slagen.
De meeste birdies waren voor Jeroen, 5 tegen Ele 4.
Bij de stableford werden Bruno vd Heide, Tim Kok en Ele Snieder gezamenlijk winnaar met 40 stablefordpunten. Wat voor alle drie een handicapverbetering opleverde van 0.4.
Harry Jansen begint er ook beter in te komen met 38 punten en Sjoerd stelde z’n handicap wat scherper met 37 punten. Bruno produceerde op hole 16 ook nog een fraaie  hole in one.
En zo net bekend geworden, het draaiend rad van Steven wees Jeroen aan als winnaar van de steenoven pizza. Smakelijk Jeroen. Elke week wordt er onder alle deelnemers een steenoven pizza verloot.
Volgende week dinsdagavond  R 2 van de Coronatraining, schrijf je in via e-golf4u voor maandagavond 8 juni om 18.00 uur.
Diezelfde avond of de volgende ochtend ontvangen jullie via de ppgz verenigingsgroepsapp de flight-indeling.
Tot volgende week dinsdagavond 19.00 uur.