ELE SNIEDER WINT WEER IN BAUKE BOKAAL.

Met 18 spelers op de lijst liet Ele Snieder wederom zien een constant goed presterende pitch en putter te zijn; hij is natuurlijk niet voor niks dit jaar en niet voor de 1ste keer Nederlands Kampioen Strokeplay bij de senioren geworden. Met zijn ronde van 53 slagen, waarvan 3 birdies, liet de man uit Donkerbroek Mient Kobes met 54  en Steven van Griethuijsen met 55 slagen achter zich.  Helaas voor Ele kon hij geen birdie noteren. De meeste birdies( 4) werden gemaakt door Steven van Griethuijsen,

Steven van Griethuijsen

die er ééntje kon noteren. Voor Steven zat er meer in het vat qua birdies, maar door matig putten deed hij zichzelf tekort.
Ook uitstekend acteerden Kornelis Dijkman en Albert de Vries met 56 slagen. Ook Jurgen Steenwelle liep een rondje 56.
Hans Verheij noteerde 59 slagen en onze nestor Douwe de Bruin deed het  na zijn zware operatie bij zijn eerste optreden in competitieverband prima met een rondje van 60 slagen. Fijn dat je er weer bij bent, Douwe.
Elize vd Meer werd winnaar bij de stableford met 39 punten. Ook Elize liet een aantal opgelegde putjes liggen. Met zijn knappe ronde van 56 slagen pakte Kornelis Dijkman 38 punten, voor Albert de Vries en Steven van Griethuijsen met 37 punten.

Volgende week zondag spelen we ronde 9 en dan dient de kaart vol gespeeld te worden.
Op zondagmorgen 24 november spelen we ronde 10 en dan mogen 3 holes verbeterd worden.
Na ronde 10 zal de wisselbeker uitgereikt worden aan de winnaar van de Bauke Bokaal 2019. Schrijf je vast in voor ronde 9 , volgende week zondag 10 november.Ben je er bij volgende week? Wat tochst daaaaaaan? (citaat Hein de Vries)