Pitch & Putt Golfvereninging Zuiderburen

KOBES EN BOOMSMA BLINKEN UIT IN RONDE 9 BAUKE BOKAAL

Wim de Jong en Janna vd Heide waren speciaal overgekomen uit Koudum om te genieten van een rondje pitch en putt op een zonovergoten Zuiderburen. Na de kou en nattigheid van het Mosseltoernooi gisteren was het heel plezierig lopen op pitch en putt Leeuwarden. Nauwelijks wind en het najaarszonnetje op het hoofd, wat wil een mens nou nog meer op de zondagmorgen?
Mient Kobes was vandaag verreweg de beste met een ronde van 52 slagen; Johan Boomsma,

Johan Boomsma

Ele Snieder en Wim de Jong deden er 3 slagen meer over. Douwe de Bruin en Lammert de Wind deden het ook naar behoren met 58 slagen. En Willem Bronsveld en Hein de Vries bleven onder de 60 met een rondje 59.
De grote winnaar bij de stableford werd met zijn knappe ronde van 55 slagen, Johan Boomsma met 40 punten. Als 2de met 37 punten eindigden  Herman Gaarman en Lammert de Wind en Huug Molendijk werd 3de met 36 punten, eigenlijk geen cijfers om over naar huis te schrijven. Op naar de apotheose, op naar de laatste ronde!
Over 14 dagen, op 24 november spelen we de laatste 10de ronde, waarin 3 holes verbeterd kunnen worden. Een ding is zeker, het wordt een spannende finish van de Bauke Bokaal 2019.
Mient en Ele staan er het beste voor, maar er is nog van alles mogelijk. Het is maar net hoe het balletje rolt. We zullen het zien. Kijk naar de stand na 9 ronden, een volle kaart.
Volgende week zondag eerst het Elfsteden Cross Country Toernooi en een week later de ontknoping van de Bauke Bokaal 2019.
Schrijf je nu alvast in via e-golf4u. Oant dan!