Pitch & Putt Golfvereninging Zuiderburen

LAMMERT DE WIND WINNAAR ZONDAGCOMPETITIE 2019

Hans Verheij, Lammert de Wind en Mient Kobes

Drachtster Lammert de Wind heeft vanmorgen op Zuiderburen de 15 ronden durende zondagcompetitie gewonnen met een score van 37. Deze score bereikte hij  door 12 ronden te spelen.
Proficiat Lammert, het is voor jou een prachtig seizoen door samen met Ele Snieder het Open Fries Senioren Toernooi te winnen en ook nog de Grutte Pier Cup en nu de zondagcompetitie op je naam te schrijven! Grote klasse!
Met één  birdie minder en 11 ronden gespeeld, werd Mient Kobes met een score van 38 knap 2de. Mient ook van harte met deze mooie prijs. Erg knap en verrassend 3de werd de bijna 65 jarige Grouster en coming senior Hans Verheij met een score van 40. Heel knap Hans en tige lokwinske mei dizze moaie priis!
De reguliere laatste ronde werd gewonnen door Mient Kobes met een rondje van 52 slagen. Henk Hageman werd 2de met een rondje par en Hein de Vries liet zien weer helemaal terug te zijn met een rondje van 57 slagen. Steven van Griethuijsen en Albert de Vries deden 59 slagen over deze ronde 15. En Willem Bronsveld en Hans Verheij  hadden 60 slagen nodig. Steven maakte op hole 18 nog een fraaie HIO en was in zijn nopjes met de  fraaie sportwagen.
En bij de stableford werd Elize vd Meer knap 1ste met maar liefst 42 punten, goed voor een 0.5 handicapverbetering. Knap werk, ouwe Westeinder! Tweede werd met 39 punten Henk Hageman en de Mantgumer snoepte daardoor 0.3 van zijn handicap af, net als Hein de Vries die 38 punten verzamelde.
Met de prijsuitreiking kwam er een mooi einde aan een geslaagde zondagcompetitie.
Vanaf volgende week zondag gewoon verzamelen om 10.00 uur en dan lekker een rondje lopen. Of gewoon lekker oefenen, of een q kaartje lopen of oefenen op de putting green of gewoon alleen maar koffiedrinken en Jaap Walstra gezelschap houden en genieten van de vogelgeluiden Tot volgende week.

Voor de stand, kijk HIER.