Pitch & Putt Golfvereninging Zuiderburen

DOUWE DE BRUIN 1ste Erelid PPGZ

In de Algemene Leden Jaarvergadering van zondag 10 maart jl. zijn de aanwezige leden getuige geweest van een bijzondere gebeurtenis in de historie van de PPGZ. De nestor van de PPGZ, Douwe de Bruin, die op 5 mei a.s. de respectabele leeftijd bereikt van 80 jaar, is als eerste pitch en putter benoemd tot Erelid van onze vereniging, de PPGZ.

Voorzitter Ele Snieder sprak fraaie woorden tot Douwe en overhandigde onder luid applaus de Erelid plaquette aan de trotse Douwe.
Ook was er natuurlijk een mooi bosje bloemen voor Marijke, de vrouw achter de pitch en puttende man.
De duidelijk verraste De Bruin bedankte in een mooi praatje de voorzitter en alle aanwezigen voor de mooie prijs en een ieder was het er wel over eens, Douwe verdient deze titel als geen ander.

Sinds de oprichting van de PPGZ heeft Douwe veel sponsorgeld opgehaald, is bestuurslid geweest, is veel in de baan bezig geweest als baanpreparateur, golfinstructeur en golfpsycholoog .Ook op het terras staat hij zijn mannetje. Al met al een bijzonder en aimabel mens, die bij een ieder een speciaal plaatsje in het hart heeft. Een man waar we allemaal van houden, maar die ook koppig kan zijn, zwart/wit, een echte wâldpiek, maar met een groot hart voor de Pitch en Putt Golfvereniging Zuiderburen en haar leden. En wat natuurlijk ook prachtig is, pitch en putten doet hij nog altijd op knap niveau, is hartstikke fanatiek en doet met de besten mee. Wat wil je nog meer op je 80ste! We hopen nog lang van Douwe te mogen genieten!