Pitch & Putt Golfvereninging Zuiderburen

Jurgen Steenwelle en Tim Kok winnen ronde 3 en Ajax door naar halve finale.

Op de avond dat Ajax op fantastische wijze doordrong tot de halve finale van The Champions League, werd vooraf ronde 3 van de  Clubcompetitie gespeeld.
De baan begint droog en snel te worden, zo ook de greens, met als gevolg dat de ballen behoorlijk doorlopen. Een paar flinke buien de komende weken zouden de baan en de natuur goed doen.

Voor het eerst sinds lange tijd, stond Gerard Dantuma ook weer aan de start. Welkom Gerard!

Tim Kok

De 24 man/vrouw op de deelnemerslijst, zo bleek achteraf, hadden behoorlijk moeite om de ballen op de green te krijgen en te houden. Bij de strokeplay lukte dat Jurgen Steenwelle het beste, met een rondje van 53 slagen werd de Duitser 1ste,  met op 3 slagen Ele Snieder als goede 2de en gedeeld 3de werden met 60 slagen Henk Hageman en Mient Kobes.

Er viel deze avond geen HIO te noteren, al zijn er een paar, volgens de verhalen, dichtbij geweest.
Bij de stableford werd Tim Kok winnaar met 37 punten, wat 0.1 handicapverbetering opleverde. Arti van Mastrigt en Jurgen Steenwellle behaalden beiden 36 punten. Geen cijfers dus om de krant in te lichten.

De avond eindigde fantastisch met de prachtige overwinning van Ajax op Juventus. Op naar de halve finale en wij putters, op naar ronde 7 van de Zondagochtend competitie zondag a.s. Aanvang 10.00 uur. Tot dan!

P.S.
Op 12 mei staat het Open Fries Texas Scramble Toernooi weer op de rol. Formeer een team, bedank een teamnaam en geef je op via www.ppgz.nl. Mocht dit niet lukken, meld je aan bij één van de bestuursleden. Momenteel staan 13 teams ingeschreven en er is plaats voor 18 teams.