Pitch & Putt Golfvereninging Zuiderburen

Texas Scramble 2021

Het toernooi (13de editie) wordt gespeeld op zondag 2 mei 2021 en staat open voor alle Pitch &Putt’ers en golfers.

Er worden 3 ronde van verschillende vormen Texas scramble gespeeld.

1e Ronde         SCRAMBLE

Alle spelers slaan af en vervolgens kiezen de teamleden de bal met de beste ligging. De overige ballen worden opgenomen. Alle spelers slaan om beurten hun tweede bal vanaf de ligging van de gekozen bal. Vervolgens wordt wederom gekozen voor de bal met de beste ligging totdat de bal in de hole is beland. Markering dient te geschieden met een marker.

2de Ronde       TEXAS SCRAMBLE

Alle spelers slaan af en vervolgens kiezen de teamleden de bal met de beste ligging. De overige ballen worden opgenomen. Alle spelers slaan om beurten hun tweede bal vanaf de ligging van de gekozen bal. Vervolgens wordt wederom gekozen voor de bal met de beste ligging totdat de bal in de hole is beland. Markering dient te geschieden met een marker. Van elke speler dient minimaal 4 maal (4 spelers) of 5 maal (3 spelers) de bal gekozen te worden vanaf de afslag. Dit noteren op de kaart.

3de Ronde       AMBROSE

Alle spelers slaan af en vervolgens kiezen de teamleden de bal met de beste ligging. De overige ballen worden opgenomen. Alle spelers slaan om beurten hun tweede bal vanaf de ligging van de gekozen bal. Vervolgens wordt wederom gekozen voor de bal met de beste ligging totdat de bal in de hole is beland. Markering dient te geschieden met een marker. Van alle spelers wordt de handicap opgeteld en gedeeld door het aantal spelers maal 2. Dit is de handicap van het team. De handicap wordt verrekend met de totale score over 18 holes.Spelers die geen handicap hebben krijgen een handicap van 14. Spelers met een WHS handicap, krijgen een handicap die omgerekend is naar een Pitch & Putt handicap (WHS/3).

Aanvang : 10.00 uur (aanmelden vanaf 09.30 uur)

Deelname kosten zijn per team:

  • van 4 spelers €90
  • van 3 spelers €75.

De deelname kosten zijn incl Koffie met oranjekoek bij ontvangst en de lunch (Soep, Broodje kroket, Broodje gezond, diverse broodjes, melk, karnemelk). Tussen 2de en 3de ronde een snack, en bij de prijsuitreiking een berenburg.

Aanmelden via de website:

Let op: Maximaal 19 teams kunnen zich inschrijven Aanmelden Open Fries Texas Scramble Toernooi

Voor nadere informatie kunt u terecht bij de secretaris. Mobiel 0649602930 of via info@ppgz.nl