Pitch & Putt Golfvereninging Zuiderburen

ELE SNIEDER EN TIM KOK OVERTUIGENDE WINNAARS CORONA COMPETITIE.

Ele Snieder

Ele Snieder en Tim Kok zijn gisteravond na de laatste 15de ronde gekroond tot uitstekende winnaars van de Corona Competitie 2020.
Senior Ele liet alle heren achter zich in deze dinsdagavond competitie en kwam tot een strokeplay score van  532 ( beste 10 ronden, dus een gemiddelde van 53,2 slagen per ronde!). Ele, tige lokwinske!

 

Tim Kok

De winnaar van de dinsdagavond competitie van vorig jaar, Mient Kobes werd een prima 2de met 536 en Jurgen Steenwelle werd 3de met 541. Gememoreerd dient ook te worden de uitstekende 4de plaats van Sjoerd Bosgra met 552. Ook deze heren uiteraard van harte gefeliciteerd.

Het was al weken geleden zichtbaar dat het stableford klassement met afstand door Tim Kok met 387 punten gewonnen zou worden. Je zou kunnen stellen dat Tim een van de spelers is, die dit jaar een knappe sprong voorwaarts heeft gemaakt en al weken regelmatig zijn ronden onder de 60 loopt. Tim proficiat en hou dit vast!

Tweede werd verrassend en knap Arti van Mastrigt met 368 punten, net voor Elize van de Meer met 367.
De Westeinder was met z’n hele knappe laatste ronde nog dicht bij de 2de plaats. Het scheelde maar 1 schamel puntje…
De winnaars van de Corona competitie gingen naar huis met een fraaie beker, suikerbrood en lekkere vleesprijzen aangeboden door onze vaste supporter Jaap Walstra. Jaap, deze geste wordt zeer op prijs gesteld. Bedankt!

De prijsuitreiking was dit keer een ongekende prijzenfestival met 2 prachtige vogelhokjes gemaakt door Kornelis Dijkman, Sjoerd en Bert gingen er met deze hokjes vandoor. Hein was ook weer om suikerbrood bij Bakkerij Van Eck langs geweest en Albert had weer de wereld aan paperproducten meegenomen, zodat een ieder deze avond met 1 of 2 prijzen huiswaarts toog. Ook Kornelis, Hein en Albert tige tank!

Prijzen pakket

De laatste 15de ronde werd een prachtige dagzege voor de sympathieke Techumer Sjoerd Bosgra met een geweldig rondje van 51 slagen. Knap werk Sjoerd! Jurgen Steenwelle, Mient Kobes en Jeroen de Groot deelden plek 2 met 53 slagen en Ele Snieder liep als 3de een rondje par.
Bij de stableford knalden Jaap Betten en Elize vd Meer erop los en werden eersten met een geweldige 43 punten. Grote klasse Jaap en Elize! Ook bijzonder knap deed Gerard Dantuma het met 41 punten na een rondje 56. Ook Bert ten Brink en Sjoerd Bosgra lieten van zich horen met 40 punten. Mooie handicapverbeteringen mannen!
Ook viel er eindelijk weer een HIO te noteren . Gerard Dantuma maakte op hole 11 een HIO en Jeroen Adema op hole 2 . Beide heren hebben nog een auto te goed en Jeroen ook nog een enveloppe met inhoud.
Voorzitter Steven van Griethuijsen moest praten als brugman om alle prijzen de deur uit te krijgen, wat uiteindelijk lukte en zo kwam er een einde aan de Corona Competitie 2020.
Een ieder bedankt voor zijn en haar deelname aan deze geslaagde competitie. En vooral onze sponsoren nogmaals tige tank.