Pitch & Putt Golfvereninging Zuiderburen

Jeroen de Groot en Harry Jansen grootse winnaars Ronde 7

Ele moest gisteren afzeggen voor de 7de Ronde van onze corona competitie. In Heerhugowaard werd hij voor de 5de keer pake.
Tige lokwinske, Ele met Eva. Ook Gerrit Jan moest afzeggen wegens een hardnekkige schouderblessure. En Kornelis ontbrak wegens
een bezoek aan de oogarts. Zodoende bleven er 26 gretige putters over.
Jeroen de Groot, net terug van vakantie, liet er geen gras overgroeien en liet gisteravond even zien wie de beste was. De Wergeaster liep een rondje 50, waarvan 7 birdies! Hij bleef de nummers twee, Wim de Jong en Harry Jansen 4 slagen voor. Harry Jansen leverde ook een topprestatie met zijn 54 slagen, wat de halve Amerikaan maar liefst een vol punt handicapverbetering opleverde! Chapeau Harry!
Ook Wim de Jong is duidelijk op de weg terug met zijn rondje 54. De Koudumer zullen we de komende weken in de gaten moeten houden. Derde werd de ook weer in vorm komende Albert de Vries met 55 slagen. De Burgumer is na een koude start langzaam weer op toeren gekomen en liet gisteravond even 6 birdies noteren. Ook Lammert de Wind weet de juiste richting weer te vinden met zijn 57 slagen.
Eindelijk viel er weer een HIO te noteren, Hein de Vries schoot raak op hole 2 en dat betekende eindelijk weer een bitterbal na afloop.
Bij de stableford  was Harry Jansen de grote uitblinker met maar liefst 46 punten! Grote klasse Harry, wat zal je vrouw trots op je zijn!
Mooi om te zien dat zo nu en dan, met alle respect, de spelers onder de top, zich zo nu en dan tussen de gevestigde orde nestelen.
Albert en Elize vd Meer sloegen 40 punten bij elkaar en Lammert kwam tot 39 punten.
Volgende week ronde 8 van de corona competitie en vanaf volgende week lopen we weer gezamenlijk de baan in na het welkomstwoord van de voorzitter en na afloop is er weer een heuse prijsuitreiking met zowel voor de strokeplay als de stableford 3 prijzen. En uiteraard een prijs voor het schoonste geheel.
Schrijf je nu in voor Corona Ronde 8 en Zondagochtend Ringer R3. Tot zondag!