Pitch & Putt Golfvereninging Zuiderburen

Van start met de Lentecompetitie.

Vanmorgen, met op de lijst 17 man, ging de Lentecompetitie 2020 van start. De weersverwachting was niet best, maar afgezien van de harde wind, viel t uiteindelijk mee met het weer. Enkele uitzonderingen daar gelaten waren de scores niet heel geweldig.
Uitzonderingen op de regel waren Mient Kobes, die nog een rondje par op de greens legde en Jurgen Steenwelle en Hans Verheij die
met 56 slagen rondkwamen. Grouster Verheij deed het uitstekend en sette útein met 3  birdies op de eerste 4 holes en scoorde met zijn ronde van 56 slagen 38 stablefordpunten wat een handicapverbetering opleverde van 0,2 punt. Als tweeden bij de stableford eindigden Herman Gaarman (aardig rondje van 61 ) en Harry Jansen ( rondje 63 ) met 36 punten.
Steven van Griethuijsen ging ook redelijk van start met 58 slagen, maar tegenover de 4 birdies stonden teveel bogeys (shanks).
Ele Snieder en Sjoerd Bosgra kwamen enigszins stroef uit de startblokken met respectievelijk een rondje 59 en 60.
Een behoorlijke groep maakte ronduit een valse start met rondes ver boven de 60. Maar goed, er zijn nog 14 ronden te gaan, er is dus nog van alles mogelijk. De bal is rond en wie het laatst lacht, lacht het best of velen eersten zullen de laatsten zijn, maar je kunt natuurlijk ook zeggen, de eerste klap is een daalder waard! Oant nije wike bij ronde 2. Inloop vanaf 9.30 uur, start 10.00 uur.
Schrijf je tijdig in via e-golf4u!