Pitch & Putt Golfvereninging Zuiderburen

ELE SNIEDER LAAT EEN IEDER EEN POEPJE RUIKEN!

Gisteren, in de 6de ronde van de Bauke Bokaal pakte de paardenman uit Donkerbroek, Ele Snieder, weer eens flink uit. Hij volbracht zijn ronde in 48 slagen, of te wel 6 onder, waarvan 6 birdies en hij kon er 4 noteren op het schema, ja, dan doe je goede zaken. Ele gaat na 6 ronden dan ook samen met Mient Kobes aan de leiding met elk 10 birdies op de lijst.

Ele Snieder

Want Mient werd uitstekend 2de met een ronde van 51 slagen en Mient kon 3 birdies bijschrijven. En ook Jeroen de Groot, zie ik nu, heeft 10 birdies staan. Maar er is natuurlijk nog van alles mogelijk in de komende 4 ronden. Henk Hageman en de uitstekend spelende Herman Gaarman deelden de 3de plaats met 54 slagen, beide mannen maakten ook 4 birdies en Herman kon hier 3 van noteren.
Kijken we even naar de stableford uitslag, dan was Stienser Herman Gaarman vandaag de grote winnaar met 45 punten, wat 0.8 handicapverbetering opleverde. Super Herman! Ook Harry Jansen en Ele Snieder deden het uitstekend met 42 punten, net voor het 3tal Elize vd Meer, Arti van Mastrigt en Kornelis Dijkman met 40 punten.
Op naar ronde 7 volgende week. Je kunt je nu al inschrijven, dan vergeet je het ook niet.
Nog even voor de duidelijkheid, in ronde 9 speel je je kaart vol en in ronde 10 kun je nog 3 holes verbeteren!
Tot volgende week bij ronde 7.