MIENT KOBES WINT R5 BAUKE BOKAAL

Zuiderbuur Mient Kobes pakte met een prima rondje van 52 slagen vandaag de 1ste plek in ronde 5 van de Bauke Bokaal. Met 5 birdies waarvan hij er 4 kon noteren, was Mient vandaag een maatje te groot voor de rest van het veld.
Henk Hageman en Jeroen de Groot gaan aan de leiding met 8 genoteerde birdies en Mient volgt nu  met 7 genoteerde birdies.
Ook Kornelis Dijkman deed het weer uitstekend vandaag met een ronde van 56 slagen met 3 birdies, waarvan hij er 2 kon noteren. Als 3de eindigde, ook netjes, met 58 slagen, Huug Molendijk met 2 opgeschreven birdies.
Een aantal spelers acteerden vandaag onder hun niveau, dit zal alles te maken hebben met de lage temperaturen van vanmorgen. Vele afslagen waren tekort, dit kwam volgens Ele Snieder en hij kan het weten, door de vette, koude lucht. Enfin op naar ronde 6 op 20 oktober.
Volgende week, 13 oktober, strijden we om het CK kampioenschap Matchplay. Titelverdediger is Jurgen Steenwelle, alias Der Deutscher. De wisselbeker is al 3 jaar in het bezit van de Tukker, komt er een 4de jaar bij?Volgende week wordt die vraag beantwoord.
Momenteel staan 14 mensen op de lijst, er kan dus nog wel wat bij. Het streven is om alle deelnemers zoveel mogelijk wedstrijdjes te laten spelen. We beginnen om 9.00 uur, zodat we de hele dag meenemen.We kunnen wel alvast verklappen dat jullie 2x een kop koffie krijgen, waarvan 1 keer met appelgebak, Ook een broodje kroket zal jullie deel zijn. Wat wil een mens nou meer, lekker putten en gratis koffie met appeltaart en als klap op de vuurpijl een gratis broodje kroket.
Dus aarzel niet en geef je op via e-golf4U. Voor alle duidelijkheid, de inschrijving sluit  vrijdag 11 oktober om 23.59 uur, zodat voorzitter Van Griethuijsen zaterdag het schema in elkaar kan draaien.
In ieder geval tot volgende week zondag!