Pitch & Putt Golfvereninging Zuiderburen

JEROEN DE GROOT WINT KLETSNATTE RONDE 4 BAUKE BOKAAL.

Gisteren bij ronde 4 van de Bauke Bokaal was het echt hondenweer, het regende, het waaide hard, weer voor de echte liefhebber dus…Dat er maar 6 man op de lijst stonden, was niet verwonderlijk. Deze keer maar 6 bikkels of je kunt ook zeggen 6 halve zolen, die de elementen hebben getrotseerd. De bikkels/halve zolen waren Jeroen de Groot, Harry Jansen, Jan Ruiter, Hans Verheij, Willem Bronsveld en Huug Molendijk. En niet te vergeten, ook Jaap Walstra was present.

Willem Bronsveld

Jeroen de Groot liep het beste rondje met 54 slagen en hij kon 2 birdies aan zijn totaal toevoegen en heeft inmiddels 8 birdies staan.
De gedeelde 2de prijs was voor Willem Bronsveld, Hans Verheij en Huug Molendijk met een ronde van 59 slagen.
Jeroen, Hans en Huug noteerden elk 3 birdies. Harry, fraaie Florida-omstandigheden gewend, doorstond de barre omstandigheden redelijk met een ronde van 67 slagen. Jan Ruiter raakte it paad volledig bjuster met zijn rondje en kwam volledig gedemoraliseerd, als een verzopen kat, binnen.
Volgende week zondagmorgen ronde 5 van de Bauke Bokaal en een week later, 13 oktober, spelen we het Clukampioenschap Matchplay. We beginnen om 9.00 uur en baan is vrij tot 13.30 uur. Geef je op via e-golf4U.
Op 17 november wordt weer het 11Steden Cross Country Toernooi gespeeld. Stuur een mail met opgave naar info@pitchenputtleeuwarden.nl Voor meer informatie kijk naar www.pitchenputtleeuwarden.nl