KOBES EN TEN BRINK WINNEN R16 CLUBCOMPETITIE

Ronde 16 met 21 deelnemers op de lijst werd bij de strokeplay een winstpartij voor de man in vorm, Mient Kobes, met een rondje van 51 slagen. Vorige week won Mient de competitieavond ook al en afgelopen weekeinde werd de Zuiderbuur ook nog clubkampioen Matchplay in Koudum, waarvoor nog onze felicitaties. Mient bleef Declan McCarron 1 slag voor. En  Jurgen Steenwelle pakte met 53 slagen de 3de prijs. Henk Hageman begint langzaam maar zeker weer steady Hank te worden met een rondje par. Hein en Albert de Vries werden met 55 slagen gedeeld 5de.
Na 7 weken geen HIO, vielen er gisteravond 2 Holes in One te noteren. Bert ten Brink maakte een prachtige birdie op hole 13 en Douwe de Bruin lukte het om op hole 2 een birdie te scoren. Er kon dus een mooie pot van 70 euro verdeeld worden, wat ook weer resulteerde in  lekkere bitterballen na afloop, en die gaan er bij de meesten in als een preek in een ouderling.
Bij de stableford werd Bert ten Brink heel knap winnaar met 41 punten na zijn

Bert ten Brink

knappe ronde van 56 slagen. Als 2de eindigden Henk Hageman, Albert de Vries, Hein de Vries, Gerrit Jan Beltman en Elize vd Meer gezamenlijk met 39 punten. Met 38 punten eindigden  Jurgen, Detty en Herman als 3de.
Het bestuur heeft gemeend deze week gezonde prijzen, zoals bloemkolen, wortels en sla, beschikbaar te stellen, aangezien menig putter wat bleekjes rondloopt, maar het kan natuurlijk ook zijn dat men aan vakantie toe is.
De neary was wederom voor Ele Snieder met deze keer, schrik niet, een afstand van 3.96 m. Terecht dat onze paardenman met een bos lente-uitjes naar huis ging. Meer was deze neary ook niet waard.

Het is momenteel wat deelname betreft een beetje komkommertijd, maar dat is niet zo verwonderlijk nu de vakantietijd is aangebroken.
Volgende week ronde 17  en een kijkje op de tussenstanden is wel even leuk, vooral om te kijken hoe je er na 16 ronden voorstaat.
Heb je nog kans op een prijs of moet je je toch tevreden stellen met een incidenteel succesje op competitieavonden. Maakt niet uit, een rondje lopen is altijd leuk.
Nog even ter herinnering, elke zondagochtend kun je je om 10.00 uur melden voor een rondje of je gaat gewoon even lekker je afslag oefenen.
Het kan zijn dat de verslagen op de site blijven hangen, het advies van onze expert is, de bladzijde even vernieuwen.