Pitch & Putt Golfvereninging Zuiderburen

Hein de Vries en Jurgen Steenwelle winnen R14 zondagcompetitie

Ondanks de matige bezetting was het een mooie pitch en putt ochtend bij ronde 14 van de zondagcompetitie.
Onder de deelnemers nieuwkomer Harry van Dooren uit Terherne, die na een rondje van 70 slagen 39 punten scoorde en hiermee 2de werd bij de stableford. Deze 2de plaats moest hij delen met Jurgen Steenwelle.
Hoe mooier en warmer het weer, des te beter gaat onze Hein de Vries spelen. De man uit Dâmwâld liep een knappe ronde van 55 slagen, wat hem 41 punten opleverde; dus een handicapverbetering van 0.5. Lokwinske Hein!

Willem Bronsveld

Als 3de eindigden met 38 punten Willem Bronsveld, Herman Gaarman en Tim Kok, die ook nog een fraaie HIO scoorde op hole 17. Met een fraaie Cadillac reed Tim naar huis.
Bij de strokeplay liet Jurgen Steenwelle, na een matige periode op de baan in Leeuwarden, weer eens van zich horen met een prima ronde van 52 slagen met Hein als 2de op 3 slagen. Gedeeld 3de werden Willem Bronsveld en Henk Hageman met een mooie ronde van 56 slagen, net voor Mient Kobes met 58 slagen. Hierna volgde een 6-tal mannen, Tim Kok, Jan Ruiter, Steven van Griethuijsen, Hans Verheij, Arti van Mastrigt en Ele Snieder, met 61 slagen.

Komende zondag de apotheose van de zondagcompetitie met de laatste ronde, ronde 15. Na afloop de prijsuitreiking, wie gaat deze competitie winnen? Veel zal afhangen van komende zondag. Bekijk de stand op onze website. Tot dinsdag bij R 14 van onze Clubcompetitie.