Snieder en Van Mastrigt winnen R13 Clubcompetitie

Onder tropische omstandigheden ging gisteravond, in flights van 3, ronde 13 van de Clubcompetitie van start.

Hein de Vries

Voor sommige deelnemers was de hitte te veel, gezien hun matige scores deze avond.
Bij de stableford werd Arti van Mastrigt na een knap rondje van 58 slagen winnaar met 40 punten. Hein de Vries en Bert ten Brink volgden met 38 punten en Ele Snieder met 37 punten. Hou dit vast Mastrigt!

De neary was voor Jurgen Steenwelle met 2.73 m op hole 18. En wederom viel er geen HIO te noteren.

De strokeplay werd gewonnen door Ele Snieder met een rondje van 53 slagen, Mient Kobes had 55 slagen nodig en Arti van Mastrigt  en de weer langzaam in goeden doen rakende Hein de Vries kwamen uit op 58 slagen. Albert de Vries en Bert ten Brink hadden deden er  60 slagen over ; voor Bert dus eindelijk weer eens een knappe ronde. Een hoogtepuntje was nog de fraaie birdie van Siska Wiersma op hole 9.

Zoals altijd, was ook deze keer de prijsuitreiking een gezellige afsluiting van de avond,
Tot zondag bij ronde 14 van de zondagcompetitie.