Pitch & Putt Golfvereninging Zuiderburen

SISKA WIERSMA EN STEPHAN VD BERG WINNEN R 13 ZONDAGCOMPETITIE

Onder praktisch ideale omstandigheden werd ronde 13 van de zondagcompetitie gespeeld. Het selecte gezelschap van 18 personen had er veel zin in.

Siska Wiersma

Bij de stableford liep Siska Wiersma een prima rondje van 67 slagen en pakte dus 41 punten en werd daarmee winnaar. Knap werk, Siska en lokwinske met deze knappe prestatie. Met 40 punten werden Herman Gaarman (rondje 63) en Tim Kok (rondje 60) samen knap tweede. En Herman deed het vandaag weer! Een HIO op hole 3! Alweer zijn 6de HIO dit seizoen, waarvan 3 in competitieverband. Een bijzonder knappe prestatie!

 

Ook Stephan vd Berg (hole  10) en Hans Verheij (hole 8) maakten een HIO. Die van Hans bleef zo’n 45 seconden op het randje vd hole liggen en besloot toen alsnog te vallen. De 3de plaats bij de stableford was voor Kornelis Dijkman en Huug Molendijk met 38 punten.
Bij de strokeplay was Stephan vd Berg de sterkste met een rondje van 51 slagen. Mient Kobes zat hem het dichtst op de hielen met 53 slagen en Ele Snieder complementeerde de eerste 3 met een rondje 55.

 

Vaste supporter Jaap Walstra had deze keer de prijzen verzorgd. Elize vd Meer (poedelprijs), Stephan vd Berg, Siska Wiersma en Tim Kok gingen naar huis met de prachtige vleesprijzen van Jaap Walstra. Jaap, wij stellen deze geste bijzonder op prijs. Bedankt!

 

Volgende week ronde 14 en dan nog de afsluitende ronde 15. Wie gaat er met de beker vandoor?