Pitch & Putt Golfvereninging Zuiderburen

Van Griethuijsen, Beltman en Kobes winnaars ronde 12 Clubcompetitie

De 12de ronde werd gelopen onder geweldige omstandigheden. De 24 deelnemers hebben in ieder geval genoten van het weer en de gevarieerdheid aan vogelgeluiden, al  zou de koekkoek, zich zo nu en dan een beetje gedeisd mogen houden.

De neary deze ronde was voor Gerard Dantuma met 2.06 m op hole 1. Gerard liep trouwens een knap rondje van 58 slagen. Het ziet er naar uit dat zijn mooie, soepele swing eindelijk resultaat gaat opleveren. HIO’s vielen er, tot genoegen van de beheerder, Bert ten Brink, niet te noteren, al was Herman Gaarman er weer dichtbij.

 

Steven van Griethuijsen

Bij de stableford liet Gerrit Jan Beltman zien niet een eendagsvlieg te zijn, met zijn ronde van 65 slagen verzamelde hij 40 punten. Ook Steven van Griethuijsen liet 40 punten noteren en dus werden de beide mannen samen winnaar van de stableford. Goed werk mannen. Herman Gaarman en Gerard Dantuma werden samen netjes 2de met 39 punten. Mient Kobes en Sjoerd Bosgra pakten 38 punten.

Bij de strokeplay stond Mient Kobes deze keer op eenzame hoogte met een rondje van 51 slagen. Op 3 slagen volgde  Ele Snieder. De Donkerbroeker is de meest stabiele speler van de club, getuige zijn koppositie bij de strokeplay. En wie staat 2de, juist, Mient Kobes. Ele moest de 2de plaats wel delen met de coming man uit Techum, oud voetballer van Cambuur en Wyckels Hallum, Sjoerd Bosgra. Heel knap was de 3de plaats van Steven van Griethuijsen met een rondje van 56 slagen.( net als vorige week) Steven heeft zo te zien de smaak te pakken. Net als Lammert de Wind, die  een heel stabiel seizoen doormaakt en zo nu en dan een prijs meepakt, zoals afgelopen zondag bij de Grutte Pier Cup. Volgende week ronde 13.

Nou, dat was het dan, tot zondag!