Pitch & Putt Golfvereninging Zuiderburen

Jeroen de Groot wederom winnaar.

Er hing gisteravond bij de 9de ronde van de Clubcompetitie een deken van spanning en ongenoegen over het terras en het Clubhuis. Dit had alles te maken met het niet kunnen spelen van ons Clubkampioenschap Matchplay zondag 26 mei j.l. De spelers en vereniging hebben hier een bijzonder vervelend gevoel aan over gehouden, daar de datum al aan het begin van het seizoen bekend was. Het algemene gevoel is dat de baaneigenaar te weinig of geen rekening heeft gehouden met de sportieve belangen van zijn grootste, vaste klantenkring: de abonnementhouders, de vaste spelers en de PPGZ., die ook nog  toernooien organiseert, waarvan de ruime baten voor de baaneigenaar zijn. Het niet rekening houden met onze belangen, heeft helaas voor de nodige teleurstelling en schade gezorgd.
Gelukkig werd er ook nog even gespeeld. Even de frisse lucht in, even de zinnen verzetten.

Jeroen de Groot

De 11de ronde strokeplay werd alweer voor de 4de keer een winstpartij voor onze Jeroen de Groot.

Jetze Bakker

Jammer genoeg is Jeroen de komende 4 weken weer werkzaam op zijn boortoren, dus de komende weken moeten anderen hun kansen grijpen!
Ele Snieder en Jurgen Steenwelle werden gedeeld 2de met 54 slagen en Albert de Vries complementeerde het eerste kwartet met 55 slagen.

Bij de stableford werden Siska Wiersma, Albert de Vries en Tim Kok tweede met 39 punten. Winnaar na een knap rondje van 64 slagen, wat goed was voor 43 punten werd met grote voorsprong Gerrit Jan Beltman. Knap werk Gerrit Jan! En hou dit vast! Johan Boomsma en Jetze Bakker werden 3de met 38 punten, na knappe rondes van respectievelijk 58 en 59 slagen. Jetze had helemaal een topavond, want hij maakte op hole 5 een hio en ging dus met een auto en envelop met inhoud huiswaarts.