Pitch & Putt Golfvereninging Zuiderburen

Jeroen de Groot wint voor 3de keer achter elkaar.

Jeroen de Groot

De Wergeaster pitch en putter ( en golfer) Jeroen de Groot heeft zondagochtend 19 mei j.l. alweer voor de 3de keer achter elkaar een competitieronde gewonnen. Onze complimenten Jeroen, klasse!
Met een ronde van 51 slagen werd de zeer stabiele Jeroen winnaar van de 10de ronde van de zondagcompetitie.
Knap werk Jeroen!

Bijzonder knap waren de 2de en 3de prijswinnaars bij de strokeplay: Johan Boomsma

Johan Boomsma

liep een ronde van 52 slagen en werd 2de.  Hartstikkene knap Johan en het is een persoonlijk record voor de Zuiderbuurster gymnastieker. Ook heel knap zijn de 54 slagen en de 3de plaats voor Kornelis Dijkman! De Stienser is weer helemaal terug. Hartstikke mooi, Kornelis! Beiden mannen bleven coryfeeën als Mient, Albert , Lammert en Douwe voor.

Bij de stableford werd Johan Boomsma uiteraard winnaar met 45 punten, Johan verbeterde zijn handicap met 0.9! Kornelis pakte met zijn flitsende ronde 44 punten en verbeterde zijn handicap dus met 0.8. Resultaten om trots op te zijn en waarmee je thuis kunt komen!

De winnaars gingen met leuke prijzen huiswaarts, hetgeen het thuisfront wel tevreden zal stellen. Deze 10de ronde hadden we 2 gastspelers uit Koudum, pa Sierd de Boer en zoon Wiebe de Boer, maar helaas konden onze Koudummers deze keer geen potten breken, maar werden toch nog even terecht in het zonnetje gezet door voorzitter Van Griethuijsen.
Verder bijzonderheden zijn er niet te melden behalve dat it noflik waar wie.

Zondag a.s wordt het CK Matchplay gespeeld en komt dus de zondagcompetitie te vervallen.
Van de week krijgen jullie meer info over de opzet van het Clubkampioenschap Matchplay, maar het één en ander is sterk afhankelijk van de deelname. Geef je op via E-Golg4u. Later.