Pitch & Putt Golfvereninging Zuiderburen

Jeroen de Groot over-all winnaar ronde 7 Clubcompetitie.

Vorige week zondag bij de zondagcompetitie liep Jeroen de Groot ook al een rondje 50 en dinsdagavond j.l. liep de man met de mooie swing uit Wergea, een fantastisch rondje van 47 slagen, waarvan 8 birdies! Met dit rondje verzamelde hij 43 stablefordpunten, wat  een handicapverbetering van 0.7 betekende voor de Wergeaster.
Top Jeroen.
Ook Mient Kobes liep een uitstekend rondje met 50 slagen en werd daarmee 2de bij de strokeplay. Mient kon 0.2 handicapverbetering bijschrijven. Onze hypotheek-adviseur  werd met 39 punten ook 2de bij de stableford. Gedeeld 3de met 38 punten werden Frank Dijkstra en Huug Molendijk.  Ele Snieder werd met 55 slagen 3de, en daarmee bleef hij in zijn buffer.
Een prima ronde liepen verder Jan-Ronald Wigarda  met  57 en Hans Verheij met 58 slagen.

Albert de Vries

 

Hole in One beheerder Bert ten Brink moest vanavond weer wat uitkeren en dat doet hij graag, Ele Snieder sloeg een HIO op hole 8 en Albert de Vries op hole 16. Een leuke auto was hun welverdiende beloning.
De neary was voor Frank Dijkstra met 45 cm. De jonge Westeinder pakt de laatste tijd regelmatig een prijsje mee.
Voorzitter Van Griethuijsen maakte er bij de prijsuitreiking een prijzenfestival van. Hij bracht met o.a. hulp van Johan Boomsma en Bert ten Brink, droge worsten, knakworsten, autootjes, golfballen, enveloppen met inhoud en het spel “Ik hou van Leeuwarden” vlotjes aan de man.

 

 

 

Zondag 19 mei spelen we om 10.00 uur de 10de ronde van de zondagcompetitie en omdat het de 10de keer is, zijn er leuke prijzen te verdienen. Dus komt allen!
Een week later gaan we uitmaken wie Clubkampioen Matchplay wordt bij de heren en de senioren. Geef je op via E-Golf4U.