Pitch & Putt Golfvereninging Zuiderburen

Ronde 6 Clubcompetitie: winnaars Mient Kobes en Dick Kok.

De dienst werd gisteravond bij de 6de ronde van onze Clubcompetitie uitgemaakt door Mient Kobes en Dick Kok.
Met maar liefst 32 spelers op de lijst, waaronder Janna vd Heide, Wim de Jong en de Ier Declan McCarron,  liet Zuiderbuur Mient Kobes zien een wat mindere periode achter zich te hebben gelaten, met een rondje van 52 werd Mient een prima winnaar bij de strokeplay.
Ele Snieder, Declan McCarron en de uitstekend acterende Dick Kok liepen een rondje 53, net voor de rustig en goed spelende Douwe de Bruin met 54 slagen.
Dick Kok won met overtuiging de stableford, na zijn fantastische rondje van 53 slagen, met 44 punten en een handicapverbetering van -0.8! Chapeau Dick! De Scheveninger van geboorte sloeg ook nog een halve hole in one op 10, helaas voor Dick, ja hoe is het mogelijk, sprong de bal weer uit de hole…
Tweede werd Douwe de Bruin met 41 punten; de vergelijking met kaas gaat ook bij Douwe op, hoe ouder, hoe beter! En gelukkig, daar was tie weer, Kornelis Dijkman! Na een kleine pitch en putt drepressie is Kornelis weer terug, na een rondje 59 en 39 punten werd de Stienser 3de. De neary was met 2.14 m voor de man uit Donkerbroek Ele Snieder, die regelmatig de nearyprijs mee naar huis neemt.
Zoals na elke ronde vielen er lichtpuntjes te noteren, maar helaas ook  dieptepuntjes. Het zij zo, het hoort bij het spelletje.
Voorzitter Steven van Griethuijsen ventte de pasta-prijzen, met behulp van Johan Boomsma, weer met veel elan uit. En de winnaars waren zichtbaar blij met hun Italiaanse etenswaar.
Op naar zondag! Het  Open Fries Texas Scramble 2019! Sta je er nog niet bij met een team? Kom in actie, formeer een team en beleef de bijzondere sfeer van het Open Fries Texas Scramble, een toernooi, die op de bucketlist van elke pitch en putter zou moet staan.

We wensen Ajax vanavond veel succes en wat zou het mooi zijn als ze de finale halen! Hup Ajax!
Tot zondag!