Pitch & Putt Golfvereninging Zuiderburen

Jeroen de Groot grootse winnaar ronde 9 zondagochtend competitie.

Jeroen de Groot

De 19 mannen op de lijst beleefden een mooie start van Bevrijdingsdag, ons oudste lid Douwe de Bruin werd 75 jaar en werd toegezongen door de aanwezigen en toegesproken door de voorzitter en we mochten een mooi rondje pitch en pitt lopen, lekker buiten, fris weliswaar, maar best te doen.
Jeroen de Groot, wekenlang vastgezeten op een booreiland, kwam even langs, keek even rond en won afgetekend met een rondje van 50 slagen, waarvan 7 birdies en helaas ook 3 bogeys. Knap werk De Groot!
Ook de stableford was een prooi voor de Wergeaster met 39 punten. Tweede bij de strokeplay werd Mient Kobes, die het weer aardig te pakken heeft, met een rondje 53, voor Jurgen Steenwelle met 56 slagen. Na een nacht zonder slaap ( vervoer donororganen) werd Lammert de Wind  4de met 57 , voor Ele Snieder met 58 en de jarige Douwe met 59 slagen. Een drietal bestuursleden volgde met 60 slagen.
Arti van Mastrigt werd 2de bij de stableford met 38 punten en Hans Verheij volgde met 37 punten. Voor Hans was het een extra memorabele dag, want op hole 13 sloeg hij een schitterende hole in one. Hans kon zijn vrouw verblijden met een mooie blauwe cabriolet.
Vandaag misten helaas onze vrouwelijke putsters, hopelijk kunnen we ze de komende weken weer begroeten als de temperaturen stijgen.

Zondag 12 mei a.s wordt het Open Fries Texas Scramble 2019 gespeeld, dus is er geen zondagochtend competitie.
Er is nog ruimte voor een paar teams, dus ga van de week op zoek naar een paar maten. Je kunt je team inschrijven tot zaterdagmiddag 12.00 uur. Zorg dat je er bij bent! Tot de volgende keer.