Pitch & Putt Golfvereninging Zuiderburen

Zondagcompetitie van start

Lammert de Wind

Vandaag 10 maart is de Zondagcompetitie van start gegaan. Deze competitie gaat 15 ronden duren en je kunt elk moment instappen.

Door de slechte weersverwachting was de opkomst met 10 man magertjes. Maar zoals we vaker zien, boven de baan in Zuiderburen bleef het, op de laatste paar holes na, nagenoeg droog.

De 1ste ronde werd bij de strokeplay een prooi voor Mient Kobes met een rondje van 51 slagen en 4 birdies. Gedeeld 2de werden Lammert de Wind en Ele Snieder, die beiden knap uit de winterslaap zijn gekomen, met een rondje 53. Henk Hageman werd 4de en lijkt weer op de weg terug met een rondje 58. Lammert pakte de1ste plek bij de stableford met 40 punten, gevolgd door Ele Snieder en Huug Molendijk met 37 punten. Herman Gaarman werd 4de met 36 punten.

Volgende week 17 maart spelen we ronde 2 van de Zomercompetitie, aanvang 10.00 uur en inloop vanaf 9.30 uur. Jullie hebben tot zondagochtend 9.45 uur de tijd om je in te schrijven. Tot volgende week!


Zaterdag 16 maart a.s organiseert de PPGZ weer het tradionele Open Fries Senioren Toernooi. Momenteel staan 14 koppels ingeschreven. Zoek een maat, bedenk een teamnaam en schrijf je in via www.ppgz.nl

Laat een reactie achter