Pitch & Putt Golfvereninging Zuiderburen

Seizoenopening 2019

OPENING PITCH EN PUTT SEIZOEN 2019

Afgelopen zondag 3 maart hebben we het Pitch en Putt seizoen 2019 “open” gespeeld met een gewoon rondje pitch en putt. De opzet was om een alternatief rondje te lopen maar door het slechte weer was de opkomst nogal gering ( 12 man) zodat we hebben afgezien van het alternatieve rondje. Dagwinnaar werd de jarige Mient Kobes met een rondje van 51 slagen.
De 53 jaar geworden Kobes begint het seizoen dus weer sterk.

Aansluitend werd de Algemene Leden Jaarvergadering 2019 gehouden. Onder het genot van een kopje koffie van de zaak opende voorzitter Steven van Griethuijsen de vergadering waarin afscheid werd genomen van de bestuursleden Arti van Mastrigt en Hans Verheij. Hans en Arti werden door de voorzitter uitgebreid in het zonnetje gezet en bedankt voor hun inzet . Arti is ruim 10 jaar bestuurslid geweest en heeft een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de PPGZ. Ook Hans heeft zijn financiële paadje meer dan schoongeveegd. Hun beider inbreng zullen we gaan missen. Het bestuur zoekt dus 2 nieuwe bestuursleden, heb je interesse meld je bij de voorzitter.

Arti van Mastrigt en Hans Verheij
Gouwe Douwe

Naast het afscheid van beide bestuursleden was de uitreiking door Hans Verheij van de “Gouwe Douwe” aan Douwe de Bruin een prachtig moment om bij stil te staan. Douwe ontving de “Gouwe Douwe” voor zijn jarenlange sponsorwerving.  Elk jaar harkt hij vele honderden euro’s binnen voor de club.
Verder werd de prijs voor de meeste holes in one in 1 wedstrijd uitgereikt aan Dick Kok.(2x)
De beste ronde was voor Jurgen Steenwelle met een rondje 46. En Mient Kobes maakt  ’t afgelopen seizoen maar liefst 4 birdies.

 

 

 

De notulen van de vergadering worden jullie binnenkort toegestuurd.

LENTE/ZOMERCOMPETITIE
Zondagochtend 10 maart a.s starten we met de 1ste ronde van de Lente/zomercompetitie oftewel de zondagcompetitie.
Deze competitie duurt 15 ronden. Het is een zgn. ringercompetitie, en elke ronde wordt de dagwinnaar Stableford en Strokeplay bekend gemaakt en in het zonnetje gezet. Uitleg volgt zondagmorgen.
We beginnen om 10.00 uur en inloop is vanaf 9.30 uur.
Kom allen en schrijf je in bij  E-Golf4U via login e-golf4U –wedstrijden-Leeuwarden zondagcompetitie R1-, en graag voor 9.30 uur zondagmorgen.
De 2de ronde van de zondagcompetitie zal plaats vinden op zondagmorgen 17 maart, een dag na de Open Fries Senioren Toernooi.

OPEN FRIES SENIOREN TOERNOOI
Op 16 maart a.s organiseert de PPGZ het Open Fries Senioren Toernooi . Op dit koppeltoernooi wordt een rondje Fourball Betterball en een rondje Texas Scramble gespeeld. Momenteel staan 13 koppels ingeschreven, maar een tiental Leeuwarder senioren staan nog niet op de lijst. Op de site kun je lezen welke koppels ingeschreven staan. En verder vind je hier alle informatie. Zoek elkaar op, bedenk een teamnaam en schrijf je in via de site of stuur een mail.
Kijk voor meer informatie op www.ppgz.nl

Laat een reactie achter