Na ronde 9 nog 3 kanshebbers voor Bauke Bokaal 2018.

Met alleen nog ronde 10, de verbeterronde, op het programma, zijn er er nog 3 kanshebbers om de Bauke vd Woude Bokaal 2018 te winnen.
Naast Stephan vd Berg en Mient Kobes is ook de titelverdediger Ele Snieder nog in de race voor de winst.De rest van het veld kan in ronde 10 alleen nog proberen een hole te verbeteren en vanzelfsprekend een goede ronde te lopen en zo hun handicap omlaag brengen.
Vandaag was Mient Kobes de sterkste met een rondje 51, 4 slagen minder dan Ele Snieder met een rondje  van 55 slagen. Jeroen de Groot en Steven van Griethuijsen ( knap Steven) deelden de 3de plaats met 57 slagen. Lammert de Wind bleef net onder de 60 slagen, voor Douwe de Bruin en Stephan vd Berg met 60 slagen.
Klaas Dijkstra pakte de meeste stablefordpunten; met een score van 68 slagen vergaarde hij 40 punten. Mient hield 37 punten over aan de ronde en Ele en Jan Ruiter 37 punten.
Volgende week zondag spelen we het 11Steden Cross Country Toernooi en een week later spelen we, ijs en weder dienende, de laatste ronde van de Bauke vd Woude Bokaal. Tot dan!

Reactie achterlaten