Matig spel in ronde 7 Bauke Bokaal

Met 19 man op de lijst, een lekker zonnetje en een frisse polaire windkracht 5, gingen we vanmorgen fris en fruitig, met het plan een heel best rondje te lopen, van start. Maar het pakte voor de meeste putters anders uit. Alleen Johan Boomsma en Herman Gaarman bleven in hun handicapbuffer. De andere 17 spelers kregen er 2 tienden bij, hetgeen natuurlijk genoeg zegt over het niveau deze ochtend.
Maar niet getreurd. Stephan vd Berg perste er toch een rondje par uit, wat hij natuurlijk aan zijn stand verplicht is. Mient Kobes deed er 2 slagen meer over  en Jurgen Steenwelle, eindigde weer 2 slagen achter Mient. Ele Snieder was de kluts wat kwijt en kwam binnen met 61 slagen, net voor Johan Boomsma met 62 slagen. Ook Douwe de Bruin kon zijn draai niet vinden en kwam binnen met 65 op de kaart.
Voor deze keer laten we het hier bij. Het was lekker weer, de koffie smaakte best, het was gezellig en volgende week is er weer een nieuwe ronde en nieuwe kansen!
Kijk voor de verdere uitslagen hier.

Volgende week 4 november spelen we ronde 8. Aanvang 10.00 uur en inloop vanaf 9.30 uur

Reactie achterlaten