Sjoerd Bosgra overtuigende winnaar ronde 5 Bauke vd Woude Bokaal

Op de lastige baan in Heerde-veel bomen, slechte matten- kwamen onze mannen op het NK Clubteams helaas niet verder dan de 5de plaats.
Het thuisfront had op meer gerekend, onze mannen deden het voortreffelijk bij de matchplay maar  lieten het vooral zitten bij de strokeplay.
Jammer, maar het is niet anders.

Sjoerd Bosgra
Sjoerd Bosgra

De 5de ronde van de Bauke vd Woude Bokaal werd een overtuigende overwinning voor de coming man bij de PPGZ, Techumer Sjoerd Bosgra, die ondanks het missen van verschillende 1 meter putts, zijn prachtige stijl koppelde aan een uitstekend rondje van 53 slagen. Top Sjoerd!

Uitstekend 2de werd, de momenteel stabiel goed spelende, Douwe de Bruin, die een rondje 55 draaide, waaronder 3 birdies. De 3de plaats was voor de goed spelende Steven van Griethuijsen met 58 slagen.

Bij de stableford werden met 39 punten Sjoerd, Douwe en de debuterende Wim Teeuw, winnaar met 39 punten.Tweede werden Steven en Herman Gaarman met 38 punten.

Kijk voor de tussenstanden op standen.

Op 21 oktober a.s wordt het Noord Nederlands Kampioenschap in Leeuwarden gespeeld. Geef je op via www.ppgz.nl en doe mee aan het Noord Nederlands Kampioenschap!

Reactie achterlaten