Mient Kobes dagwinnaar Bauke vd Woude Bokaal ronde 4

Onder geweldige omstandigheden gingen vanmorgen 23 putters van start; nauwelijks wind, een heerlijk zonnetje met temperaturen van zo’n 19 graden.
Mient Kobes liet er vanmorgen geen gras over groeien en was met een rondje van 51 slagen- 4 birdies- een maatje te groot voor de rest  van het veld. Sterk optreden, Mient! Een fantastische 2de werd de ontketende Johan Boomsma, die er een rondje 55 uitperste, waarvan 4 birdies. Grote klasse Johan! Derde werden de met rugproblemen kampende Jeroen de Groot, de stabiele Willem Bronsveld, de niet tevreden Stephan vd Berg en onze weer in vorm komende nestor Douwe de Bruin, allen met een rondje 56. Ele Snieder moest t doen met 58 slagen en Robin de Groot met 59.

Herman Gaarman
Herman Gaarman

De stableford werd een gezamenlijke prooi voor uiteraard Johan Boomsma en Herman Gaarmanmet beiden 42 punten; de Spaanse vakantie heeft Herman zichtbaar goed gedaan. Vasthouden Herman! Detty Dijkman en Robin de Groot deden ook goede zaken met 40 punten.

Gerrit Jan Beltman deed t ook prima met 39 punten, net zoveel als Willem Bronsveld.
De net uit de VS teruggekeerde Arti van Mastrigt moest nog duidelijk wennen, de jetlag zat nog duidelijk in z’n afslag.

Volgende week zondag, nieuwe ronde, nieuwe kansen. We spelen dan de 5de ronde. Schrijf je tijdig in.
Het wordt ook tijd om je in te schrijven voor het Noord Nederlands Kampioenschap op 21 oktober op onze eigen baan. Eén keer in je leven moet je meegedaan hebben aan het Noord Nederlands Kampioenschap. Dus …schrijf je in via onze site www.ppgz.nl. Ook op de site meer informatie over dit kampioenschap.

Reactie achterlaten