Lammert de Wind pakt zilver op NK Strokeplay bij senioren.


NK STROKEPLAY  OIRSCHOT 2018

Onze Drachtster senior Lammert de Wind pakte met 4 stabiele rondes gisteren in het Brabantse Oirschot heel knap het zilver, drie slagen achter Nederlands Kampioen Martin Verbeek. Lammert liep 2 rondjes 55 en 2 rondes 57 en kwam dus op een totaal uit van 224 slagen. Gefeliciteerd Lammert! We zijn trots op je!
Bij de heren kwam Stephan v.d. Berg tot z’n ongenoegen niet verder dan de 6de plaats. Mient Kobes werd netjes 10de en Jurgen Steenwelle werd 17de. Zie voor meer info www.ppbn.nl

RONDE  DRIE BAUKE VD WOUDE BOKAAL

Met een  zuinige 15 man aan de start werd vandaag de 3de ronde van de Bauke Bokaal gespeeld. Dagwinnaar werd met een rondje 53,   good old en steady spelende Mantgumer Henk Hageman. Henk noteerde 3 birdies, waarvan hij de birdie op 5 de vorige keer reeds genoteerd had. Joep van Mourik en Hein de Vries werden gezamenlijk 2de met 55 slagen. Joep kon 4 birdies noteren en Hein jammer genoeg maar ééntje.Willem Bronsveld, Steven van Griethuijsen en Huug Molendijk werden gedeeld 4de met een rondje 58. Willem kon 2 birdies noteren en Steven en Huug 3 birdies.
Winnaar bij de stableford werd met een ronde van 67 en 41 punten de steeds beter spelende Westeinder Elize vd Meer. Joep en Huug werden gedeeld 2de met 40 punten, net voor Steven met 39 punten.
Volgende week ronde 4 met onze USA-ganger Arti van Mastrigt weer in ons midden. Hopelijk vindt hij morgen tijd om vanuit de westkust van de VS foto’s bij dit verslagje te voegen en de stand na ronde 3 bij te werken.

Reactie achterlaten