BAUKE VD WOUDE BOKAAL 2018 VAN START

Het was vandaag een sterke start van de 2de editie van de Bauke vd Woude Bokaal. Het sterke zat m niet in de kwantiteit aan spelers (wat magertjes met 19 man/vrouw) maar meer in de kwaliteit van de deelnemende spelers. Want het aantal birdies was overweldigend en er vielen ook 2 HIO’s te noteren. De sterkste speler vandaag was met afstand Stephan vd Berg met een rondje 49, waarvan 6 birdies,

Lammert de Wind
Lammert de Wind

helaas voor Stephan mag hij maximaal 5 scores noteren. Een sterke 2de werd Lammert de Wind met 6 birdies en een HIO op hole 9. Lammert liep een rondje 53 waarvan 6 birdies, dus ook Lammert moest 1 biridie inleveren, maar de HIO blijft natuurlijk staan. Ook Ele Snieder had een goede start met 3 birdies en een HIO op hole 8. Ook een prima ronde liepen Kornelis Dijkman en Huug Molendijk met 57 slagen en resp. 3 en 4 birdies.
Wie niet in dit rijtje namen mag ontbreken is Detty Dijkman, die een hele beste ronde van 61 slagen liep, wat maar liefst 44 stablefordpunten opleverde en een handicapverbetering van -8!
Al met al een prima start van de strijd om de Bauke vd Woude Bokaal 2018. Volgende week ronde 2, aanvang 10.00 uur, inschrijven voor 9.30 uur zondagochtend 16 september. Oant dan!

 

Voor de stand klik HIER

Reactie achterlaten