HENK HAGEMAN EN ARTI VAN MASTRIGT ZEGEVIEREN IN RONDE 22

Met 30 deelnemers op de lijst ging ronde 22 van start. Ook Wim Wouters is weer terug van weggeweest.

Wim Wouters
Wim Wouters

Het niveau was prima gisteravond met veel mensen, die onder  de 60 liepen.

Bij de stableford werd Arti van Mastrigt na een heel knap rondje van 52 slagen winnaar met maar liefst 46 stablefordpunten! Arti proficiat! Tweede werd de soepel afslaande Robin de Groot met 45 punten; de sterk acterende Henk Hageman werd 3de met 43 punten en Hans Verheij werd 4de met 40 punten na een prima rondje 57. Deze scores betekende voor genoemde spelers een mooie handicapverbetering. Arti verbeterde z’n handicap met maar liefst een heel punt en Robin met -0.9.

De neary was voor Stepan vd Berg met 0.80 m op hole 17. Bij de strokeplay werd de subliem spelende Henk Hageman met een rondje 48 een fantastische winnaar. Nee, de oude meester liet zondag j.l. al zien het spelletje nog uitstekend te beheersen. Met 1 bogey en maar liefst 7 birdies kwam Henk uit op 48 slagen. Chapeau Henk!

Gedeeld 2de , op 4 slagen werden Stephan vd Berg, Arti van Mastrigt en Ele Snieder met 52 slagen. Robin de Groot liep ook een geweldig rondje van 53 slagen, net voor de ook al prima acterende Sjoerd Bosgra met een rondje par. En Lammert de Wind deed deze keer 55 slagen over de 18 holes. Onze complimenten mannen! Hou dit vast!

Klik hier voor de standen.

Met nog 2 ronden te gaan, nadert de clubcompetitie z’n einde. Komende dinsdag ronde 23, aanvang 18.30 uur en op 11 september spelen we de laatste ronde. En op deze avond zullen de winnaars van de Clubcompetitie strokeplay en stableford 2018 bekend gemaakt worden en uiteraard ook de winnaar van het birdie klassement.

Reactie achterlaten