LAMMERT DE WIND EN BRUNO VD HEIDE WINNAARS RONDE 20

Eén van de 28 deelnemers gisteravond bij ronde 20 was de Koudumer baaneigenaar Lammert Fopma. Hij bleek ook nog jarig te zijn en stelde een fles champagne beschikbaar als neary prijs. De neary werd gewonnen door Kornelis Dijkman met 2.37 m op hole 11; één cm dichter bij de hole dan Jaap Betten. Er viel vandaag helaas geen hole in one te noteren.

Lammert de Wind

De strokeplay werd gewonnen door de uitstekend spelende Lammert de Wind, die maar 51 slagen nodig had voor de 18 holes. De Drachtster verbeterde zijn handicap met -0.4  en gaat naar een handicap van 1.Grote klasse Lammert! Tweede werd de goed spelende Mient Kobes met 52 slagen.Derde werd, keurig netjes, Jan Haanstra met een rondje van 57 slagen. Arti van Mastrigt en Albert de Vries deelden de 4de plaats met 60 slagen.

De stableford werd gewonnen door Bruno vd Heide met maar liefst 41 stablefordpunten na een rondje van 64 slagen met Lammert de Wind als 2de met 40 punten. Bruno gefeliciteerd! Gedeeld 3de werden met 38 punten Mient Kobes, Arti van Mastrigt en Robin de Groot.

Lia Wesselius
Lia Wesselius

Bij de prijsuitreiking was er een lekkere sûkerbôle voor de jarige Lammert Fopma en Johan van der Veen, hij had het geluksgetal 70.

En voor de winnaars Lammert en Bruno veel gezonds, druiven en tomaten, vooral voor Lammert een goede zaak, want hij liep er de laatste tijd wat bleekjes bij. Ook Lia Wesselius en Detty Dijkman gingen na een kleine wisseltruc naar huis met sûkerbôle . Hein bedankt voor de lekkere suikerbroden.

Klik hier voor de stand.

Volgende week ronde 21. Op zondagochtend 26 augustus spelen we in 2 ronden om het Clubkampioenschap Strokeplay en Stableford.

Geef je op via E-Golf4U en doe mee om het Clubkampioenschap!

Reactie achterlaten