ELE SNIEDER EN JAN HAANSTRA WINNEN RONDE 19

Het was erg warm, de omstandigheden lastig en het is vakantietijd en dus  stonden gisteravond maar 19 deelnemers aan de start.
Er is door de meeste spelers niet best gelopen gisteravond, eigenlijk was de prijsuitreiking het hoogtepunt van de avond en dat zegt genoeg.
Wel goed presteerden Jan Haanstra en Ele Snieder.Bij de Stableford werd Jan Haanstra afgemeten winnaar met 38 stablefordpunten na  een knap rondje van 56 slagen.  Knap wurk Jan! Een groepje met Joep van Mourik, Steven van Griethuijsen, Arti van Mastrigt, Lia Wesselius en

Gerrit Jan Beltman
Jan Haanstra
Jan Haanstra

Gerrit Jan Beltman werden gedeeld 2de met 35 punten.
Bij de  strokeplay werden Ele Snieder, de winnaar  bij de senioren van het Dutch Open van het afgelopen weekeinde en Jan Haanstra, die ook uitstekend acteerde op de Dutch Open, winnaar met een rondje van 56 slagen. Derde werd Mient Kobes met een rondje 57.
Joep van Mourik en Lammert de Wind werden gedeeld 4de, net voor de als 5de geëindigde Steven van Griethuijsen met 61 slagen.
De neary was deze keer voor Lammert de Wind met 1.39 m op hole 3.( met birdie)
Zoals boven opgemerkt, was de prijsuitreiking eigenlijk het hoogtepunt van de avond.  Met een grapje hier en een kwinkslag daar weet de voorzitter er elke keer weer een leuke draai aan te geven. En mede door de tijdig door Hans Verheij  ingezette wave , werd het een gezellige boel. Wel is het zaak dat enkele putters tijdens de wave beter opletten, want het kan beter met de wave. Misschien kan er een volgende keer even geoefend geoefend worden.

Klik hier voor de stand!

Jan en Ele lokwinske met jullie winst deze ronde. Volgende week ronde 20 en laten we hopen dat omstandigheden beter en aangenamer zijn.
Zondag a.s verwachten we een leuke groep als we een verrassende vorm van Texas Scramble in koppels gaan spelen.
We beginnen om 9.30 uur en inloop vanaf 9.00 uur.
Tot zondag!

Reactie achterlaten