STEPHAN VD BERG EN ROBIN DE GROOT WINNEN RONDE 17

Net als vorige week liep Grouster Robin de Groot een rondje 57, wat hem 43 stablefordpunten opleverde en uiteraard de 1ste prijs bij de stableford. En weer stelde hij met -0.7  z’n handicap scherper. Ook produceerde Robin op hole 14 nog een fraaie hole in one.
Het kon niet op voor Robin. Met een Porsche en lekkere drinkyoghurt toog hij huiswaarts. Grote klasse De Groot!

Gedeeld 2de bij de stableford werden met 39 punten, Albert de Vries, Hans Verheij, Arti van Mastrigt en Bert ten Brink. Dit viertal stelde hun handicap scherper met -0.3. Hou dit vast mannen!

Ele Snieder
Ele Snieder

Onder de 28 deelnemers liep vandaag ook gastspeler Lex vd Bij mee, die het niet onverdienstelijk deed met een rondje van 64 slagen.

Met overmacht werd Stephan v.d. Berg winnaar bij de strokeplay met een rondje van 49 slagen, met maar liefst 7 birdies, hetgeen een handicapverbetering van-0.2 betekende. Gefeliciteerd Stephan! Op 4 slagen werd Jurgen Steenwelle  2de met 53 slagen, gevolgd op de 3de plaats door Mient Kobes en Albert de Vries met een rondje par. Opvallend bij de strokeplay was het sterke optreden van Robin de Groot (57), Bert ten Brink (57 slagen), Hans Verheij (58 slagen) en Arti van Mastrigt (59 slagen) Ga zo door, mannen!

De neary was, niet voor de eerste keer dit seizoen, met 2.39 op hole 15, voor Ele Snieder.

Van de prijsuitreiking maakte voorzitter Van Griethuijsen deze keer een soort van  ruiltje buur met verrassende wendingen. Zo ging mevrouw van Mastrigt er vandoor met een pak drinkyoghurt en Douwe de Bruin ging naar huis met een pak karnemelk.

Volgende week ronde 18. Vergeet niet naar de standen te kijken. (Birdiecompetitie)

Reactie achterlaten