ROBIN DE GROOT EN JURGEN STEENWELLE WINNEN.

Robin de Groot en Jurgen Steenwelle zijn winnaars geworden van ronde 16 van de Clubcompetitie. Mient Kobes werd voor aanvang nog even toegejuicht voor het veroveren van het Koudumer Clubkampioenschap Matchplay. Lokwinske Mient!
Zevenentwintig deelnemers streden om de prijzen en Robin de Groot werd met overmacht winnaar bij de stableford met 43 punten na een voortreffelijk ronde van 57 slagen. Hij verbeterde zijn handicap met maar liefst -0.7. Knap werk De Groot!

Frank Dijkstra

Tweede werd de laatste weken sterk spelende Frank Dijkstra met 40 punten na een knap rondje van 59 slagen. Tim Kok werd 3de met 37
punten, na een rondje van 63 slagen.

Bij de strokeplay zegevierde Jurgen Steenwelle met een rondje van 52 slagen en hij verbeterde zijn handicap met -0.1. Bovendien is hij  in het birdie klassement één birdie dichterbij  de overwinning gekomen. Alleen nog op hole 9 moet “De Duitser” nog een birdie maken.
( zie birdie klassement).

Tineke Wijnja maakte op hole 16, naar eigen zeggen, een bijzonder fraaie h.i.o op hole 16; de bal kwam van grote hoogte, maakte één klein hupje  en ..plof! Tineke ging heel toepasselijk met een cabriolet naar huis. Gefeliciteerd Tineke!

De neary was ook al voor Robin de Groot met 24 cm op hole 7. De Grouster ging huiswaarts met een lekkere meloen en een fles gezonde frisdrank. Ook Johan Boomsma viel weer in de prijzen (meloen) omdat hij het voor elkaar kreeg dezelfde score te lopen als de voorzitter. En de troostprijs was voor Lia Wesselius, die het vanavond niet helemaal had. Een volgende keer beter, Lia!

Nieuwsgierig hoe je er in de verschillende klassementen voor staat, kijk dan bij standen.
Volgende week ronde 17. Tot dan!

Reactie achterlaten