MIENT KOBES EN JOHAN BOOMSMA WINNEN RONDE 15

Na de nieuwe Nederlandse Kampioen Matchplay bij de senioren Ele Snieder in het zonnetje te hebben gezet, kon er begonnen worden aan ronde 15. Ook Siska Wiersma was na een lange revalidatieperiode weer deelnemer. En ze maakte op Leeuwarden een mooie rentree door de neary op hole 9

Siska Wiersma

te pakken met 4.46 m.

Bij de stableford werd Johan Boomsma fantastisch winnaar met 41 stablefordpunten na een rondje van 57 slagen. Super Johan!
Hans Verheij deed nauwelijks voor Johan onder. Hans verzamelde 40 punten na eveneens een rondje van 57 slagen, Knap wurk ponghâlder! Derde met 37 punten werd Arti van Mastrigt na een rondje van 65 slagen. (waaronder 10 slagen op één hole)

Johan Boomsma
Johan Boomsma

Bij de strokeplay was het weer de beurt aan Mient Kobes met 54 slagen, net voor Ele Snieder met 55 slagen en Jurgen Steenwelle met 56 slagen. Gedeeld 4de werden dus Hans Verheij, Johan Boomsma en Jasper Meinema met 57 slagen.

Damwâldster Hein de Vries produceerde als enige vanavond een hole in one.

Bij de prijsuitreiking had de voorzitter het over de slag bij Oostwold; hij keek nog even terug op de overwinning der Friezen  in de Raidercup en de Nederlandse titel Matchplay Senioren voor Ele Snieder.
Na afloop heeft nog een select groepje voetbalkenners,onder het genot van een drankje en bitterballen , de match België-Frankrijk in het Clubhuis bekeken en becommentarieerd. De favoriet van de aanwezige putters, België, ging helaas ten onder.

Voor de stand klik hier

Volgende week ronde 16, gewoon weer om 19.00 uur. Tot dan!

Reactie achterlaten