ELIZE VD MEER WINT GEZELLIGE VLAGGETJES WEDSTRIJD.

Ondanks een geringe opkomst was het vanmorgen, onder heerlijke weersomstandigheden, een “noflike” pitch en putt ochtend.
De vlaggetjeswedstrijd stond op het programma. Bij deze wedstrijdvorm krijgt een speler 54 + z’n handicap mee aan slagen en dan is het de bedoeling om zo ver mogelijk te komen. In ieder geval de ronde t/m  hole 18 uitholen en het liefst nog wat verder.
Klaas Dijkstra en Jeroen de Groot liepen respectievelijk een volledig rondje van 68 en 52 slagen en kwamen op hole 1 net 1 slag te kort. Klaas lag iets dichter bij de hole en werd 2de en Jeroen dus 3de. Winnaar werd een prima spelende

Elize van der Meer
Elize van der Meer

Elize vd Meer, die 65 slagen nodig had voor het volledige rondje en op hole 2 met zijn laatste slag op 10 cm van de hole bleef liggen. Proficiat Elize!
Voorzitter Van Griethuysen, vanochtend vroeg pas teruggekeerd uit Mallorca, overhandigde Elize de welverdiende maatjes haring. Dan kan de Westeinder tenminste met enig vet op de bonken afreizen naar zijn vakantieadres in Frankrijk. Een fijne vakantie Elize.
Ook andere putters, die binnenkort op vakantie gaan of al zijn, een fijne vakantie gewenst.
Al met al was het een geslaagde vlaggetjes wedstrijd en voor herhaling vatbaar.

Dinsdag a.s beginnen we met de competitie om 18.45 uur. In flights van 2 gaan we proberen rond de klok van 20.0 uur klaar te zijn om  daarna in het clubhuis de halve finale Frankrijk-Belgie op de grote TV van de PPGZ te gaan bekijken. Het bestuur en de baaneigenaar zullen voor wat bittergarnituur zorgen. Tot dinsdag! AANVANG 18.45 uur.

Vers van de pers:

Ele Snieder
Ele Snieder

Ele Snieder is Nederlands Kampioen Matchplay bij de senioren geworden! Ele, grote klasse en namens ons allemaal tige lokwinske!
Joep van Mourik deed het goed en werd in de kwartfinale uitgeschakeld door de latere finalist Droppers. Onze andere senior Lammert de Wind kon vandaag geen potten breken.
Koudummer Wim de Jong deed het knap door 4de te worden bij de heren en onze Leeuwarder heren Jurgen Steenwelle en Stephan vd Berg konden zich vandaag niet in de prijzen spelen. Kijk voor verdere uitslagen op www.ppbn.nl .

 

 

 

 

 

Reactie achterlaten